Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΤΖΙΜΠΟΥΡ;


Ο Αλγερινός ξανά μίλησε και τι είπε; Ότι είμαι μπερδεμένος για το τι θέλω για την καριέρα μου. Να παίξω στο G.L. ή να πάω σε άλλο πρωτάθλημα. Τι μας λες κύριε Τζιμπούρ; Φυσιολογικό είναι να είστε μπερδεμένος γιατί έχετε φάει και τα παιχνίδια του G.L. με το κουτάλι. Έχετε αγωνιστεί τόσες φορές σε ομίλους που βαρεθήκατε ε; Όσο για το έχω κατακτήσει σχεδόν τα πάντα στην Ελλάδα... ας γελάσουμε γιατί ένα πρωτάθλημα κατέκτησες και αυτό χάρη στην ομάδα μας. Διαφορετικά τώρα θα έπαιζες στην καλύτερη των περιπτώσεων στα play-off. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει παίχτες που απέναντι στο έμβλημα του συνδέσμου θα σκύβουν  από σεβασμό το κεφάλι. Σε πήρε από την κλάψα ο Μαρινάκης και σε έκανε πρωταθλητή... Σοβαρέψου γιατί τα πάντα μαθαίνονται πλέον.

Υ.Γ. Α και το νου σου όταν σκοράρεις με τον δαφνοστεφανωμένο να πανηγυρίζεις...

6 σχόλια:

default είπε...

αδερφε μην στηνουμε στον τοιχο παιχτες του ολυμπιακου και ειδικα των τζιμπουρ που τον πολεμανε σχεδον ολα τα ΜΜΕ και της αεκ και τα δικα μας,απλα μετα απο τοσα χρονια θελει να εκπληρωσει ενα ονειρο του,να αγωνιστει σε ενα μεγαλο ευρωπαϊκο πρωταθλημα

scarlet7 είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΠΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ..ΕΛΠΙΖΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ

outrospective7 είπε...

αν δεν εχει κανει αυτες τις δηλωσεις να βγει να το πει. αν τις εχει κανει καλυτερα να μασαει παρα να μιλαει!

red egio είπε...

Ας ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ,ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ

Axilleas7Nikaia είπε...

συμφωνο με ολους σας αδερφια τωρα θα ακουμε πολλα και διαφορα

VORIOS-7 είπε...

ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΝΤΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ....ΤΟΝ ΠΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!