Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ!



Ο Σωκράτης Κόκκαλης ο μεγαλύτερος διοικητικός ηγέτης που πέρασε από τον αθλητισμό έχει σήμερα τα γενέθλια του και εμείς όλοι στην ερυθρόλευκη οικογένεια που ποτέ δεν ξεχνάμε του ευχόμαστε να ζήσει πολλά χρόνια, να είναι πάντα ευτυχισμένος και να έχει επιτυχίες σ' όλα τα επίπεδα.
Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Ολυμπιακού έκλεισε τα 72 του χρόνια όντας ένας εκ των κορυφαίων σε παγκόσμια κλίμακα επιχειρηματίες, με διεθνείς επιτυχίες.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης ανέλαβε τα ηνία του Θρύλου μας στις 15 Απριλίου του 1993 μετά από πρόταση του Σταύρου Νταϊφά και από τότε όλες οι κούπες καταλήγουν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πλατεία Αλεξάνδρας. Άλλωστε ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!
Ο Σωκράτης Κόκκαλης έκανε την αρχή από το μπάσκετ το 1992 και ένα χρόνο αργότερα βρέθηκε στο ποδόσφαιρο με σκοπό να επαναφέρει τον Θρύλο στον θρόνο του.
Τα 12 πρωταθλήματα, τα 5 Κύπελλα, το 1 Σούπερ Καπ, το στολίδι "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά και το υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο στου Ρέντη είναι μερικά από τα κατορθώματα του κατά πολλούς κορυφαίου διοικητικού ηγέτη που πέρασε από τον επαγγελματικό αθλητισμό της χώρας μας.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης έκανε τα όνειρα μας πραγματικότητα, καθώς μέσα σε χρόνο ρεκόρ κατάφερε πετύχει σχεδόν τα πάντα. Έφτιαξε μια ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΙΑ και στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του Ολυμπιακού μας, παρέδωσε τα ηνία σε ένα γνήσιο Ολυμπιακό, που όπως φαίνεται βαδίζει στα δικά του βήματα συνεχίζοντας το έργο του …με ακόμα μεγαλύτερους στόχους!

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!
ΘΑ Σ’ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ …ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΑΝ!
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ …ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: