Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

'Η ΣΤΡΑΒΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΛΟΣ Η'ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ!

Σχολώντας σήμερα απο τη δουλειά στάθηκα στο κοντινότερο περίπτερο για να δώ τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων.
Με έκπληξη διαπίστωσα πως ΚΑΜΙΑ[!]απο τις τρείς εφημερίδες που πρόσκεινται στο ΘΡΥΛΟ δεν είχε ως κύρια είδηση το σημερινό αγώνα!
Ακόμα και η θριαμβευτική νίκη των απλήρωτων πολιστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,επι της Βουλιαγμένης,ήτανε στις άκρες των πρωτοσέλιδων!
''ΦΩΣ''και''ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ''είχανε πρωτοσσέλιδο κάποιον Ντίντακ[?].ενώ ο''ΓΑΥΡΟΣ''είχε καμιά...δεκαριά υποψήφιους για μεταγραφή παίκτες ως κύρια είδηση!
Το γεγονός με προβλημάτισε αδέλφια...Τι συμβαίνει?'Ελλειψη πίστης στην ομάδα?Μα αν δεν δείξουμε ΕΜΕΙΣ εμπιστοσύνη συην ομάδα μας ποιός θα δείξει?Άσχετα με τις όποιες ενστάσεις μας απόψε αρχίζει η αποκαθήλωση του πράσινου μπασκετικού βρυκόλακα και ΟΛΗ η ερυθρόλευκη οικογένεια πρέπει να είναι μια ΓΡΟΘΙΑ!
Μήπως ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,ενδειαφέρεται περισσότερο για την ακατάσχετη μεταγραφολογία,παρά για την πρροπτική κατάκτησης ενός τίτλου απο την ομάδα του Ίβκοβιτς?ΟΥΤΕ θέλω να σκέφτομαι κάτι τέτοιο αδέλφια!
'Οπως και να έχει αδέλφια...ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε!
Υ.Γ Όσοι βρεθείτε σήμερα στο ΣΕΦ ΑΔΈΛΦΙΑ στηρίζετε την ομάδα ΜΑΓΚΙΚΑ και ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ!Μόνο με τη φωνή μας οι απόγονοι του Μπάγκς Μπάνυ πρέπει να καταλάβουνε ότι την κούπα φέτος θα πάρουμε ή ΕΜΕΙΣ ή ΕΜΕΙΣ!!!!!!!Δεν''τσιμπάμε''σε προκλήσεις παικτών του ΠΟΑ ή σε διαιτητικές προκλήσεις ΑΔΕΛΦΙΑ!
ΟΛΟΙ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ 54080 ΑΔΕΛΦΙΑ!ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ!

1 σχόλιο:

Axilleas7Nikaia είπε...

σωστα αδερφε βορριε μιλας για τα πρωτοσελιδα μεγαλο ερωτιματικο?
παμε γερα να ριξουμε την χουντα των χομπιτ!