Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Έχουμε αγώνα σήμερα.....

 Καλημέρα αδέλφια

 Τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργηθεί ένα περίεργο νοσηρό κλίμα στα ΜΜΕ για το ποδόσφαιρο συνολικά. Κάθε μέρα νέα επεισόδια με το αλαφουζέικο ,το καινούργιο σκηνικό με τον ΟΠΑΠ του Μελισσανίδη. Κανένας μας δεν ασχολείται με την ομάδα και αν ασχολούμαστε ασχολούμαστε μονο για το παιχνίδι με την Παρι.

 Αδέλφια σήμερα έχουμε παιχνίδι. Και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα που μας δημιουργεί συνήθως προβλήματα μέσα στον ναό. Δεν έχουμε ξεχάσει το παιχνίδι με την Ξάνθη που το γυρίσαμε στα τελευταία λεπτά επι Βαλβέρδε. Και επειδή βλέπω μια συνολική αδιαφορία από τους οπαδούς,το θεωρούν τεστ για το παιχνίδι με την παρι, είμαστε υποχρεωμένοι να το θυμίσουμε. Γενικά η Ξάνθη κάνει καλά παιχνίδια στο ναό.

 Προσωπικά πιστεύω ότι για ένα ημίχρονο ο προπονητής μας πρέπει να παίξει με βασικούς. Και μάλιστα σε πλήρη ένταση. Δεν δέχομαι ότι υπάρχουν τόσο κουρασμένοι παίκτες. Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η χρονιά. Η ομάδα δεν έχει δέσει ακόμα πολύ καλά ώστε να προχωράμε με ροτέισον. Μετά από δυο τρεις αγωνιστικές ακόμα  μπορούν να γίνουν οι αλλαγής. Ειδικά όμως πρέπει να σταθεροποιήσει το σχήμα του κέντρου και της άμυνας. Στην επίθεση είναι δεδομένα τα πράγματα. Αν το παιχνίδι κυλίσει καλά κάνουμε και την απαραίτητη συντήρηση.

 Υγ Δεν ασχολούμε με ομάδες ερασιτεχνικού πρωταθλήματος. Ακόμα και η ομάδα του χωρίου μου παίζει Β Εθνική.
Υγ2 Αναμενόμενη η μη δήλωση του Ιμπαγάσα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και απόλυτα λογική. Την άποψη μου την έχω αναφέρει στο blog όπως και την διαφωνία μου για την παραμονή
του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: