Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

PAMPERS ΣΤΟ Ά ΗΜΙΧΡΟΝΟ...


Πείτε το αλλόθρησκοι,μη ντρέπεστε  ότι στο πρώτο ημίχρονο χεστήκατε πάνω σας από αυτόν καταπληκτικό Ολυμπιακό που αν άνοιγες την τηλεόραση νόμιζες ότι έβλεπες μπαρτσελόνα(εγώ 10 φορές τσίμπησα τα μάτια μου) και τρέχατε να βρείτε pampers και στο δεύτερο χαρήκατε γα τρία γκόλ από κόρνερ.Ο Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου έπαιζε "ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΕΣ"(για όσους το θυμούνται το παιχνίδι)την γαλλική ομάδα,είχε πιάσει την παρί σαν χταπόδι και την χτύπαγε αλύπητα επι 40 λεπτά αλλά δεν έβγαλε "ζωμό".Αυτά τα 40 λεπτά είναι η ΙΔΙΑ Η ΚΑΥΛΑ.Εάν τα 40 λεπτά γίνουν 60 και μετά 70,αυτή η ομάδα ταβάνι  έχει μόνο τον τελικό στη Λισσαβώνα. Δεν είναι κακό να φανταστείτε αυτόν τον Ολυμπιακό στη λαγοφλώρο,γέλιο θα έχει.Αυτά που κοροιδεύετε θα τα βρείτε μπροστά σας και θα είμαστε αμείλικτοι απεναντί σας.

Για μένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα της Ιστορίας μας η ομάδα  απλά άγγιξε το τέλειο.Είναι ακόμα καινούρια ομάδα και χρόνο με το χρόνο θα βελτιώνεται.Θα μπούν και οι νέοι παίχτες σιγά σιγά στην ομάδα και με τις επιστροφές των τραυματιών θα γίνουμε ακόμα δυνατότεροι.
Έχει πολύ μέλλον αυτή η ομάδα...τα καλύτερα έρχονται.Τίποτα δεν έχει κριθεί και η πρόκριση είναι ακόμα ανοιχτή.Δεν είναι κακό να "πέφτεις" αλλά επιβάλλεται να ΣΗΚΩΘΕΙΣ και αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα.Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας και η ομάδα έδειξε ότι είναι ικανή για το καλύτερο.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν το σχολιάζω γατί δεν μπήκαμε ποτέ στο γήπεδο.Είναι δουλειά του προπονητή και των παιχτών να δουλέψουν πάνω στο γεγονός ότι "κλατάραμε", και στις στημένες φάσεις. Επειδή όταν τρώς τέσσερα γκόλ δεν μπορείς να πανηγυρίζεις,όπως επίσης πρέπει να καταλάβουμε ότι το παιχνίδι δαιαρκεί 90 λεπτά.Ούτε αφορισμοί χρειάζονται,ούτε αναθέματα με υπομονή και με δουλειά η ομάδα θα γίνεται όλο και καλύτερη.

Το καλύτερο χάπι για την ΗΤΤΑ είναι η ΝΙΚΗ,αρχής γενομένης απο την Κυριακή.

Από τις πιο καλές εξέδρες εχθές,κόσμος συγκλονιστικός,συγκλονιστηκό κορεό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: