Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΤΕΤΟΙΟ ΒΡΑΔΥ......ΣΑΝ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ








Ηδονή.Χαρά.K@υλα.Ανατριχίλα.Περηφάνια. Είναι λίγα μόνο από τα χιλιάδες συναισθήματα που κατέκλυσαν χτές βράδυ τα εκατoμμύρια των οπαδών μας. Θα δανειστώ μια φράση από έναν αδερφό του blog, στη συνομιλία μας που είχαμε χτές και συμφωνώ απόλυτα. Αν μπορούσα να διαλέξω μου είπε, ένα τέτοιο ΒΡΑΔΥ  θα ήθελα να πεθάνω και συμφωνώ. Γεμάτος. Ολοκληρωμένος. Συναισθηματικά “τιγκαρισμένος”. Συγκινημένος. Χαμογελαστός.

 Νιώθωντας ΗΔΟΝΗ βλέποντας τον Κάμπελ να ερωτοτροπεί με την στρογγυλή θέα και να κάνει ένα σουτ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ, Νιώθωντας ΕΥΤΥΧΙΑ βλέποντας τον Τσόρι να χρησιμοποιεί την απίστευτη ποδοσφαιρική εξυπνάδα και να στέλνει για τσάϊ τον Ντε Χεα, νιώθωντας  ΕΚΣΤΑΣΗ για το απιστεύτο κορεό και όλο τον κόσμο να  τραγουδάει για την ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ.....Πόσο ρίγη και συγκίνηση μπορεί να νιώσει κάποιος μέσα σε αυτές τις λέξεις ΟΣΦΠ....

Δεν θα πώ αν ήταν ή όχι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία μας  μέχρι την επόμενη, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ  ΑΚΟΜΑ ΜΕΛΛΟΝ. Ο Ολυμπιακός στα μάτια πολλών ΜΕΓΑΛΩΣΕ,ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ, για όσους  που δεν τον ήξεραν και τον έμαθαν, για μας ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ. Με τη χτεσινή ΝΙΚΗ κερδίσαμε  φιλάθλους, οπαδούς, αίγλη, πρεστίζ  ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ,ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ,ΣΑΝ ΚΟΣΜΟΣ. Ο Ολυμπιακός πάνω από όλα με το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΣ  και την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ του εμφάνιση έκανε τον πλανήτη να παραμιλάει. Ταβάνι αυτής της ομάδας μόνο ο ΟΥΡΑΝΟΣ και όπου βγεί, έτσι αισθάνομαι. Και χάρηκα πραγματικά για τις δηλώσεις όλων μετά των αγώνα που ήταν προσγειωμένοι από τον Πρόεδρο, τον Προπονητή και όλους τους πάιχτες. Είναι δείγμα ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ και λεπτομέρειες που κάνουν ΔΙΑΦΟΡΑ.
Η δύναμη του ηττημένου λένε δίνει ΔΟΞΑ στον ΝΙΚΗΤΗ.....

Αισθάνομαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ που λοιδορήθηκε στην αρχή της χρονιάς και συνεχίζει να γλεντάει ακόμα ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ , τους ΠΑΙΧΤΕΣ που απέδειξαν ότι τα μπάτζετ δεν παίζουν  τον μόνο ρόλο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και τον ΠΡΟΕΔΡΟ που  ότι ζητήσει ο προπονητής του το παρέχει και όχι μόνο. Έχοντας φύγει ο Μήτρογλου,  τον Σαβιόλα τραυματία, με τον Σιόβα τραυματία η ομάδα έδειξε ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και ανεξαιρέτως όλοι οι παίχτες έκαναν κατάθεση ψυχής και μπράβο τους. Η μισή δουλειά έγινε, η άλλη μισή σε τρείς εβδομάδες. Έχουμε και ένα μερεμέτι την Κυριακή. Σεμνά και ταπεινά και  όλα θα γίνουν.

Σε ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου,που  είσαι η καθημερινότητά μου  και μεγάλη μου τιμή που είμαι ένας από τους ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΟΥ….το έγραψα και παραμονή του αγώνα….ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΟΥ,ΧΑΡΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ…….



Δεν υπάρχουν σχόλια: