Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΔ

Καθώς στους τελικούς ΠΟΑ-Ολυμπιακού ενεπλάκη και η Εθνική Ομάδα, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας νομίζει ότι απλά βρέχει. Γι αυτό, άλλωστε, η χθεσινή διαιτησία χαρακτηρίστηκε...άριστη από το Ν.Ζαβλανό

Εντάξει δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να κάνει και αλλιώς! Οπότε απολύτως φυσιολογικά ο Νίκος Ζαβλανός χαρακτήρισε άριστη την διαιτησία του (...ανιψιού του) Ψαριανού αλλά και αυτή των Χριστοδούλου, Φούφη για τον Κυριακάτικο τελικό στο ΟΑΚΑ.


Τόσο τα μέλη της ΚΕΔ, όσο και ο παρατηρητής του αγώνα, υποστηρίζουν πως οι τρεις διαιτητές ΕΙΧΑΝ τον έλεγχο του αγώνα, επισημαίνοντας ότι οι αποφάσεις τους δεν έκριναν το ματς και χαρακτηρίζουν την διαιτησία τους "καλή".


Μάλιστα, από την ΚΕΔ γίνεται και μία υποσημείωση, όσον αφορά τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για τις πολλές βορές που εκτέλεσε ο ΠΟΑ:

«Για να δει κάποιος αν μία διαιτησία ήταν καλή και αν έκρινε το παιχνίδι, δεν κοιτάει τις βολές, αλλά τα φάουλ. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν χρεώθηκε με 18 φάουλ και ο Ολυμπιακός με 24. Οι διαιτητές δεν μπορούν να δίνουν φάουλ ανάλογα με το αν ο παίκτης επιχειρεί σουτ ή όχι».



Δεν υπάρχουν σχόλια: