Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΤΡΟ( ΠΕΟ )ΥΧΟΣ Η αεκουλα



θυμάστε τι έγινε στο Καραϊσκάκης με τον πoα που μπήκαν μερικοί να πανηγυρίσουν με τους παίχτες του ολυμπιακού ? Μόνο τον ΧΡΙΣΤΟ εισαγγελέα δεν ντυσανε να τον κατεβάσουν κάτω να μας δικάσει ,οι κωλοτουμπες δημοσιοκαφροι έγραφαν ατέλειωτα για μέρες ,τα κανάλια είχαν τροφή για άλλες τόσες λες και η είδηση ήταν τι έγινε στον αγώνα ολυμπιακού με τον βαζέλα δεν είχαν άλλο θέμα όλα σε αυτή την χωρα είναι αγγελικά πλασμένα και φταίει Μονο ο θρύλος και ο κόσμος του ά ρε λαμογια .


Και ερχόμαστε στην αεκουλα που πήρε το τρο (ΠΕΟ) .Λοιπόν εχθές που η Αθήνα κάηκε πριν τον αγώνα στον αγωνιστικό χώρο είχαμε επεισόδια για τα μάτια του κόσμου γιατί αυτά μας έδειξαν με τα πλάνα της η ελληνική τηλεόραση μόνο από ψηλά οι υπόλοιπες κάμερες χάθηκαν τα πλάνα γνωστό παραμύθι όπως και το οφ σαιτ γκολ μια φόρα το είπαν και τέρμα. Στο τέλος του αγώνα που έληξε πρόωρα άλλο και αυτό ο Δωνης να λέει το κράτος μπουρδέλο και το ποδόσφαιρο και οι παίχτες του ατρόμητου να παίζουν ξύλο με τους οπαδούς της κούλας. Φανταστητε να χαναν τι θα γινοτανε?Α ρε τζαμπατζιδες χανουμακια σας συντηρεί το κράτος δηλαδή εμεις και δεν σας αφηνουν να παίξετε αφού χρωστάτε σε όποιον μιλάει,και θέλετε και γήπεδο τρομαρα σας.Άντε παλικάρια, σπάστε τα δοκάρια και χαρείτε με την ψυχή σας. Από αύριο το ξέρετε τι θα ζήσετε πάλι.
Φτώχεια, μιζέρια, κιτρινίλα, κλάψα, γκρίνια και τον φόβο της επόμενης ΕΞΑΡΑΣ να σας στοιχειώνει τον ύπνο... ΑΧ ΚΟΥΛΑ.

Υ.Γ.ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ

2 σχόλια:

VORIOS-7 είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΣ!ΑΗΔΙΑΣΕ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΧΑΝΟΥΜΙΩΝ-ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ααααχ Κουλαααα!!!