Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΝΤΙΝΤΑΚ vs ΤΖΑΒΕΛΑΣ


 Σε αυτούς τους δυο φαίνεται ότι έχει καταλήξει η ομάδα για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας μας.
Ο ένας Ισπανός θεωρητικά εξελίξιμος παίχτης.  Αρκετά γρήγορος και με καλή τεχνική κατάρτιση.  Δυστυχώς όμως αν είναι να έρθει θα είναι μόνο σαν δανεικός και χωρίς οψιον αγοράς. Δηλαδή αν κάνει καλή χρονιά δεν θα είναι δεδομένο ότι θα μπορούμε να τον κρατήσουμε και τον επόμενο χρόνο. Άρα ίσως σε ένα χρόνο να είμαστε στο ίδιο σημείο και να ξανά  ψάχνουμε αριστερό μπακ. Από την άλλη έχουμε έναν Έλληνα παίχτη που ξέρουμε τι έχουμε να περιμένουμε. Έχει πολύ καλή σέντρα. Ήταν πρώτος σε πάσες την τελευταία του χρονιά στην Ελλάδα. Ξέρει τι σημαίνει Ολυμπιακός. Στα θετικά ότι αν τελικά αποφασίσουμε να κινηθούμε για τον  Τζαβέλα θα είναι παίχτης που θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή. Επίσης θα ενισχύσει το Ελληνικό στοιχείο στο τμήμα. Πράγμα που αποτελεί στοίχημα για την ομάδα. Μια θέση δυο διαφορετικοί παίχτες. Η προσωπική που άποψη είναι ότι αυτή την στιγμή οι Έλληνες καλοί παίχτες που μπορούν να "σηκώσουν" την φανέλα της ομάδας μας είναι λίγοι. Αν σου δίνεται η δυνατότητα να αγοράσεις έναν πας και το κάνεις.
Υ.Γ. Στα αρνητικά του Τζαβέλα ότι στα παιδικά του χρόνια υποστήριζε (έντονα)  τον ποα... Αλλά ας ρωτήσει τον Γιαννακόπουλο.

1 σχόλιο:

Axilleas7Nikaia είπε...

προτιμο τον τζαβελα λογο οτι ειναι και ελληνας,οσο για τον ποα που λες οταν φορεσει την φανελα του θρυλου και πατηση στον ναο θα καταλαβει μονος του