Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ANIKANOI KAI MONOI


ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ:

Οι παίχτες μας στην πλειοψηφία τους απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι είναι ανίκανοι να κερδίσουν το πρωτάθλημα. Όταν ο καλύτερος παίχτης του ποα τραυματίζεται στο πρώτο λεπτό. Μπαίνεις με ψυχολογία στο παρκέ και τελειώνεις το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες. Όταν δεν το επιτυγχάνεις αυτό και πας το παιχνίδι στο πόντο και αστοχείς σε 3 από τις 4 τελευταίες βολές δεν το θες πραγματικά το πρωτάθλημα. Φοβάσαι να το πάρεις. Δεν έχεις άντερα.  

ΜΟΝΟΙ ΓΙΑΤΙ:
Μια διοίκηση που σέβεται τον εαυτό της δεν θα άφηνε ποτέ να ξεκινήσει το παιχνίδι. Με τα μέτρα να μην έχουν τηρηθεί δεν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο μέχρι να δημιουργηθούν οι συνθήκες που έχουν συμφωνηθεί στην σύσκεψη. Όταν βλέπεις από το πρώτο δεκάλεπτο να σουλατσάρουν με full face οι βάζελοι πίσω από τον πάγκο της ομάδας σου δίνεις εντολή και στο ημίχρονο καλείς τον κομισάριο του αγώνα και δεν αφήνεις την ομάδα να ξαναβγεί στο παρκέ μέχρι να σταματήσουν την πασαρέλα πίσω από τον πάγκο μας. Θα έπρεπε να είχες πιέσει με το ειδικό βάρος σου σαν επιχειρηματίας και με την επένδυση που έχεις κάνει στον χώρο μια καλύτερη διαιτησία αλλιώς θα τινάξεις την σειρά στον αέρα.

Αλλά επειδή δεν έχεις διοίκηση με πυγμή και παίχτες με άντερα χάνεις το πρωτάθλημα από τον χειρότερο ποα της δεκαετίας.

2 σχόλια:

Axilleas7Nikaia είπε...

μπορουν αραγε να κανουν κατι οι αφοι η τσαμπα φωναζουμε οσο για τους παιχτες με πειραξε που ειπαν: του χρονου καλυτεροι,δλδ ολα οκ, μπραβο ρε παιδια και του χρονου

VORIOS-7 είπε...

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗ ΓΛΥΚΑ!