Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ .Κ.ΜΠΙΤΣΑΞΗ

Τι θέλεις και το ανοίγεις το ρημάδι για στόμα αστό για να μασάς μόνο, αφού θα μας τρελάνεις πάλι ρε μπαταξής, μπιτσαξη, μπισταξη, όπως σε λένε ρε στρουμφακι της αλογοτροφης .

Ας παραβλέψουμε τα συγχαρητήρια του γενικού γραμματέα αθλητισμού στους πρωταθλητές των… βολών στη συνάντηση του με τον Πιλάβιο και πάμε στα πιο σημαντικά.

Ο αθεόφοβος δεν δίστασε να ρίξει σε ένα τσουβάλι τα όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ στον 3ο τελικό με τα τα καφριλίκια των βαζελοπαδών στο ΟΑΚΑ.
Και μιλάμε για τον άνθρωπο που είχε δώσει εντολή μετά τα έκτροπα στον τελικό του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο να διακοπεί οριστικά οποιαδήποτε παιχνίδι γίνουν τα ίδια। Εμείς στο ΟΑΚΑ είδαμε 3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος να κάνουν ντου τα… καλόπαιδα του Ποα, όμως το ματς να τελειώνει κανονικά। Και αυτό προς τιμήν(να το πω) των παικτών του Θρύλου, οι οποίοι είχαν το δικαίωμα να μην βγουν για τη λήξη…Και να μην το ξεχάσω και για την αποχώρηση του υπερκοουτς των χόμπιτ που είχε πάρει την ομάδα από το παρκέ Τότε, ο “αγανακτισμένος” και πάντα “ευαίσθητος” σε τέτοια θέματα Ομπράντοβιτς πήρε με το έτσι θέλω την ομάδα του και αποχώρησαν από το παρκέ του φαληρικού γηπέδου, παίρνοντας το ματς στα χαρτιά και καταδικάζοντας τον,Ολυμπιακό σε βαριά τιμωρία, φέτος κόουτς τι έγινε ξεχάσαμε τα όσα είχαμε πει και οσα ειχαμε κανει?



Διαβάστε τι δήλωσε Μπιτσαξής:«Μέσα στη μέρα πρόκειται να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τον Ολυμπιακό για την πολύ καλή πορεία του. Ωστόσο τα play offs με τους όρους που γίνονται, μιλάω για τους δύο τελευταίους αγώνες, στο ΣΕΦ και κυρίως στο ΟΑΚΑ, είναι μέρος του προβλήματος της βίας στους αθλητικούς χώρους. Επικοινώνησα σήμερα με την ομοσπονδία μπάσκετ και τον ΕΣΑΚΕ και οι ρυθμίσεις που πρέπει να υπάρξουν στο μέλλον πρέπει να είναι ρυθμίσεις ειδικής διαχείρισης».
Όσο για τις προτεραιότητες της Πολιτείας για την εξυγίανση στο χώρο του αθλητισμού, ο Γ.Γ.Α είπε: «Διερευνούμε την έναρξη του νέου πρωταθλήματος υπό άλλες προϋποθέσεις. Εγώ είμαι αισιόδοξος. Η κυβέρνηση έχει θέσει μια συγκεκριμένη ατζέντα που αφορά κυρίως και πρωταρχικά την εξάλειψη της βίας, τη φερεγγυότητα των πρωταθλημάτων κι ένα σύστημα αδειοδότησης που θα βάλει τέλος σε μία κατάσταση που οδήγησε ιστορικά και διαχρονικά σε ένα καθεστώς που δεν υπάκουε σε καμία νομιμότητα. Κάθε νεοσύστατο σύστημα έχει τις ασθένειες της παιδικής ηλικίας και αυτές ερευνούμε για να φτάσουμε σε καλύτερο αποτέλεσμα. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα κινηθεί άμεσα για να εκδοθούν ή να μην εκδοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής».

Υ.Γ. Δεν μου λες στρουμφακι το νεοσύστατο σύστημα έχει ασθένεια της παιδικής ηλικίας και εσύ της γεροντικής μαλακίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: