Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ....


Με μεγάλη μου χαρά διαβάζω τις τελευταίες ώρες οτι βαράει διάλυση η ζέλα. Ομάδα που δεν ξέρει πότε ιδρύθηκε, που πρώτη της φανέλα ήταν η ροζ, που ο ύμνος είναι ένα ψέμα και γενικά στηρίζεται πάνω στο ψέμα λογικό είναι να έχει τέτοια κατάληξη. Το έλεγαν και το πίστευαν μερικοί ζελέδες ότι είναι και μαγαζί γωνία, κάντε μας τη χάρη λοιπόν και αδειάστε μας τη γωνιά. Κανένας πραγματικά δεν αγαπαέι την ομάδα σας από οπαδούς μέχρι προέδρους και μετόχους σας. Ο Βγενό και ο Πολέμης αλλά και άλλοι ζήτησαν πίσω τα λεφτά τους, τόσο σας "αγαπάνε" που βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα σας και λακίζουν όπως είπε και ο Θανάσης σαν ποντικοί. Όπως φυσικά και εσείς σαν οπαδοί που αφήσατε το βόλεϋ (και γενικά τον ερασιτέχνη) να πελαγοδρομεί ανάμεσα σε Α1 και Α2. Αυτοί είστε και χαίρομαι πάρα πολύ για την κατάντια σας.

Από την άλλη είναι ιστορική ευκαιρία για τον Μαρινάκη να παίρνει κάθε χρόνο τα λεφτά από το τσουλού παίρνωντας το πρωτάθλημα και να συναγωνιζόμαστε ευρωπαικές ομάδες. Η ομάδα πλέον δεν έχει ανάγκη απο δέκα μεταγραφές αλλά τρεις - τέσσερις ενδεκαδάτους παίχτες να ανέβασουν το επίπεδο και κάθε χρόνο να βάζουμε και μια "πινελιά" . Ομάδα που έχει χτιστεί σε γερά θεμέλια είναι θέμα χρόνου η καταξιωσή της στην Ευρώπη με κατάλληλες προσθήκες το καλοκαίρι και με έναν σταθερό προπονητή.

Δεν τους λυπάμαι καθόλου που διαλύονται και εύχομαι απο βάθος καρδιάς να διαλυθούν, θέλω να παίζω ντέρμπι με Ατρόμητο και Τρίπολη. Πάντα η κάθε ομάδα και το DNA της ταυτίζονται με τον κόσμο και την ιδιοσυγκρασία του και αυτοί ήταν ταυτισμένοι με το ψέμα και τώρα το πληρώνουν, άλλωστε όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο. Πρόβατα είστε εσείς που στηρίζατε τον Βγενό και τον Πατέρα βγαίνοντας μάλιστα και στους δρόμους και να τα αποτελέσματα. Ένα κόκκαλο σας είχε ρίξει η ΚΟΚΚΑΛΑΡΑ (μπάσκετ) και το ξερογλύφατε, φέτος που θα το πάρουμε πίσω και αυτό να δω τι θα κάνετε.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παλικαρε εισαι σοβαρος? Τι θα κανεις χωρις ντερμπυ? Χωρις ανταγωνιστικο πρωταθλημα πως θα πας μπροστα και πως θα φερεις μεγαλους παιχτες??

VORIOS-7 είπε...

ΜΗΤΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ!''ΑΝΩΝΥΜΕ''ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΛΥΟΜΑΣΤΑΝ ΤΑ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΑΣ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ!ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ.ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Ο ΖΕΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΛΕΟΝ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΝΤΕΡΜΠΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ....ΓΚΥΖΙΑΚΟ!

Axilleas7Nikaia είπε...

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗΗΗ!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΟΡΙΕΕΕΕΕΕΕ!!

red egio είπε...

OX PAIDIA ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΘΕΙ Ο ΖΕΛΑΣ...

Takis είπε...

Ρε τοπικο να πανε να @@@@@