Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ


Ο Σιόβας μια ημέρα πριν από το ματς κόντρα στην Μονπελιέ έδωσε μια συνέντευξη. Μεταξύ άλλων είπε ότι νιώθουμε από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο ότι ο κόσμος ζει, τον νοιάζει το C.L. περισσότερο. Αυτό για μένα δεν είναι "παράσημο" για τον κόσμο μας και δεν ευθύνεται ο παίχτης αν αυτό του έχουμε δείξει εμείς σαν οπαδοί. Από πότε ο κόσμος του Ολυμπιακού ξεχωρίζει παιχνίδια; Από πότε επηρεάζει την ατμόσφαιρα που δημιουργούμε ο αντίπαλος μας; Αν είναι από την Ελλάδα ή από την Ευρώπη; Για τον δαφνοστεφανωμένο δεν πάμε κάθε φορά στο γήπεδο; Γιατί να αλλάζει η εικόνα της κερκίδας ανάλογα με την διοργάνωση; Είναι απόλυτα φυσιολογικό να το λένε αυτό οι παίχτες μας όταν 3 μέρες πριν από το ματς με την Μονπελιέ το Καραϊσκάκη είχε δεν είχε 15000 κόσμο. Μην πει κανείς για τα χρήματα γιατί στο ματς της Τρίτης το εισιτήριο κόστιζε  σχεδόν μια μίση φορά επάνω. Ίσως αυτή η στάση εντάσσεται σε αυτό που λέμε "νέα γενιά οπαδών", όμως αυτό δεν είναι μέσα στο DNA των δικών μας οπαδών και δεν πρέπει να το αφήσουμε να μπει. Τα γράφω όλα αυτά μετά από ένα ματς που η κερκίδα μας  ήταν φωτιά και θύμιζε άλλες εποχές. Εγώ προσωπικά σέβομαι περισσότερο τον οπαδό που θα δώσει 30 Ευρώ για να είναι δίπλα στην ομάδα μας σε τρία ματς παρά αυτόν που θα πάει μόνο σε ένα ματς C.L. Τα ματς της Ευρώπης είναι η λεζάντα... Στο πλευρό της ομάδας και μέρος της γίνεσαι όταν τρως κρύα, βροχές σε ματς του Ελληνικού πρωταθλήματος και όχι στην χλιδή του C.L.

Υ.Γ. Η παραπάνω κριτική δεν αφορά τα παιδιά της επαρχίας που είναι φυσιολογικό να βάζουν προτεραιότητες στα ματς.

Υ.Γ(2). Το μισό άδειο Καραϊσκάκη δεν τιμά κανένας μας ακόμα και όταν παίζουμε σε ένα αδιάφορο πρωτάθλημα με ομάδες χαμηλού επιπέδου.

2 σχόλια:

Δημητρης Κοκκινια είπε...

Πες τα τακη.....

VORIOS-7 είπε...

ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΠΟΧΗΣ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.ΚΑΛΟΜΑΘΑΜΕ ΤΑΚΗ...ΚΑΛΟΜΑΘΑΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!