Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Μια μέρα μετά

Χθες τέτοια ώρα όλοι εμείς είχαμε την αγωνία για το τι θα γίνει με την ομάδα μας, αν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας θα έχει συνέχεια στην Ευρώπη και το Φεβρουάριο, μια και γνωρίζαμε πως με νίκη συνεχίζουμε στο σίγουρα στο europa league αλλά και με το αποτέλεσμα της Σάλκε με την Άρσεναλ 2-2 πλέον και με πιθανότητες για συνέχεια στο champions league.

Όλα τα γύρω από το Γήπεδο Γ.Καραισκάκης μέρη ήταν κατακόκκινα και σε κάθε πρόσωπο έβλεπες την αγωνία αλλά και την προσμονή για το παιχνίδι.

Η ώρα φτάνει και σιγά σιγά μπαίνουμε στο γήπεδο να βρούμε τους ίδιους ανθρώπους που καθόμαστε  μαζί να πούμε τα προγνωστικά μας και να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για την 90λεπτη φωνή μας.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι και πιστεύω πως το πρώτο γκολ στο 5ο κιόλας λεπτό είναι γκολ εξέδρας είναι γκολ που εμείς πετύχαμε, που εμείς ωθήσαμε την ομάδα να το πετύχει. Το πρώτο γκολ πιστώνεται στους 32.000 οπαδούς της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη.

Βλέποντας τόσο νωρίς το γκολ περίμενα την ΟΜΑΔΑ μας να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό όμως αυτό δεν συνέβηκε η ομάδα περίμενε την αντίπαλό της.

Σε εμάς στην εξέδρα αυτό δεν αρέσει όμως εκ του αποτελέσματος είναι άδικο για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για τον προπονητή να μιζεριάζουμε.

Ναι μας αρέσει να βλέπουμε καλή μπάλα όμως κάποιες φορές τα αποτελέσματα είναι σημαντικότερα από την καλή μπάλα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε τίποτα σε κανέναν μια και αρχές Νοεμβρίου ξέρουμε ότι και το Φεβρουάριο θα είμαστε στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

Εμείς ναι θα συνεχίσουμε στην Ευρώπη εμείς κατά τη γνώμη μου μπορούμε να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε πέρσι στο europa league.

Εμείς παίζουμε με 6 Έλληνες στην ενδεκάδα μας σε αγώνα champoions league. 


ΥΓ Οι μόνοι που χαίρονται με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα είναι οι οπαδοί φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ευχαριστούμαι την ομάδα μας για αύτο.

ΥΓ 1 Συγχαρητήρια στον Λεονάρντο Ζαρντίμ που ξέρει να διαβάζει πολύ καλά τα παιχνίδια στην Ευρώπη.

ΥΓ 2 Δεν υπάρχει Ιταλός ποδοσφαιριστής που να μην ξέρει το τόπι

ΥΓ 3 Αμπντούν ο πιο παθιασμένος ποδοσφαιριστής στο φετινό ρόστερ

ΥΓ 4 Άμεση ξεκούραση σε Μανιάτη Μοντεστό 

ΥΓ 5 Η συμπάθειά μου ο Χολέμπας δεν παίρνει χαμπάρι ακούραστος και με πολλά χιλιόμετρα από την πρώτη μέρα που φόρεσε την ερυθρόλευκη.




Δεν υπάρχουν σχόλια: