Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΑΣ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ...

Αύριο ο Ολυμπιακός μας αδέρφια δίνει δυο σπουδαίους αγώνες σε βόλεϊ ανδρών και μπάσκετ.
Στις  7 στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη στου Ρέντη η ομάδα βόλεϊ θα διασύρει άλλη μια φορά φέτος τον αιώνιο πελάτη για το κύπελλο Ελλάδος. Ο κόσμος πρέπει να δώσει δυναμικό παρών γιατί οι αθλητές του ερασιτέχνη κάνουν μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα τμήματα φέτος και πρέπει να τους βοηθήσουμε να κατακτήσουν όλες τις κούπες. Και μην νομίζετε πολλοί ότι ο ερασιτέχνης έχει ξεχρεώσει. Το πρόβλημα μπορεί να μην είναι πλέον τόσο μεγάλο αλλά υφίσταται ακόμα.
Οπότε η παρουσία μας και η οικονομική ενίσχυση (ναι έστω και με τα πέντε ευρώ του εισιτηρίου) είναι σημαντική. Μετά καπάκι ΟΛΟΙ θα πρέπει να πάμε στο ΣΕΦ όπου η ομάδα μπάσκετ, που ταλανίζεται από προβλήματα τραυματισμών τον τελευταίο καιρό με πιο τρανταχτό παράδειγμα τους χιαστούς του Μάντζαρη, δίνει σημαντικότατο αγώνα για την πρόκριση στους 8 της Euroleague με την Φενερμπαχτσέ Ούλκερ. Εκεί θα βρίσκεται και το ESPN για να τραβήξει πλάνα από την ομάδα μας και τον κόσμο μιας και γυρίζει ταινία με τον μπασκετικό Ολυμπιακό. Αυτό βέβαια μικρή σημασία έχει.
Η ουσία είναι ότι τώρα η ομάδα είναι ντεφορμέ και μας χρειάζεται στο πλευρό της.
Δίνουμε τέσσερις αγώνες που ισοδυναμούν με τους κόπους μιας χρονιάς.
ΜΕ Φενέρ μέσα και Κίμικι έξω για την Euroleague και με βάζελο μέσα για το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας που μας έδωσε το πρωτάθλημα πέρσι και με βάζελο στον τελικό του Ελληνικού.
Θα είναι λοιπόν έγκλημα να αφήσουμε την ομάδα απροστάτευτη και μόνη.
Όλοι στο πλευρό του Ολυμπιακού αύριο. Να δείξουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να καταφέρουμε ενωμένοι και δυνατοί.
Επίσης σήμερα ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του στο παιχνίδι με την Καβάλα τον κόσμο του κυρίως από την βόρεια Ελλάδα.
Το Σάββατο στiw 13:00 έχουμε το μνημόσυνο για τα αδέρφια μας που χάθηκαν την αποφράδα ημέρα 08/02/1981. Χρέος μας να είμαστε και εκεί.
ΠΑ-ΝΤΟΥ και πάντα μαζί με την ομάδα που μας δίνει οξυγόνο για να ζούμε!!!!!!
Γκρεμίζουμε όλα τα γήπεδα που παίζει ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας!!!!!
Υ.Γ. Μα 40 ευρώ το εισιτήριο για το Ελληνικό?????
Υ.Γ. Οι Παπαδόπουλος και Κοντοές πότε υπογράφουν?
Υ.Γ. Παόκια θα ξεράσετε της μάνας σας το γάλα. Σας περιμένουμε Καραϊσκάκη και όχι μόνο.
Υ.Γ. Περαστικά Βαγγέλη Μάντζαρη γρήγορα κοντά μας γερός και δυνατός!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: