Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Καλή αρχή...

 Καλησπέρα αδέλφια

 Σήμερα ξεκινάει το μεγάλο ταξίδι. Η ομάδα παίζει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι για φέτος στον ναό απέναντι σε μια πολύ πλούσια και φιλόδοξη ομάδα. Δεν υπάρχει κανένα προγνωστικό για το σημερινό παιχνίδι. Η ομάδα μας θα παίξει το πρώτο πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι πρεμιέρες είναι πολύ δύσκολες σε προγνωστικά γιατί σε αυτές βγαίνουν τα πιο απίθανα αποτελέσματα.

 Το βασικό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι σήμερα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο κόσμος πρέπει να δείξει υπομονή να στηρίξει δυνατά την ομάδα και σε καμιά περίπτωση να μην δυσανασχετήσουν. Δεν είμαστε το φαβορί. Η ομάδα πρέπει να προσπαθήσει για το καλύτερο και εμείς πρέπει να την επιβραβεύσουμε.

 Το τι παιχνίδι θα δούμε είναι πολύ δύσκολο να το προβλέψουμε. Η παρι είναι ομάδα που κάνει πολύ μεγάλη κατοχή κοντά στο 70% στα παιχνίδια του γαλλικού πρωταθλήματος δημιουργεί φύσεις και σίγουρα έχει δυο από τους πιο προικισμένους επιθετικούς στην Ευρώπη. Και η ομάδα μας κάνει πίεση ψηλά κάνει κατοχές και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τους δυο πολύ κάλους επιθετικούς που έχουμε. Από την ομάδα περιμένω πάρα πολλά τρεξίματα πολύ πίεση ειδικά στα χαφ και ελπίζω να κάνουμε πάρα πολλά κλεψίματα να πετύχουμε την γαλλική άμυνα ανοργάνωτη. Αν η ομάδα καταφέρει και ρίξει την κατοχή της Παρι κάτω από το 60% πιστεύω οτι μπορούμε να κερδίσουμε. Αν τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους και παίξουμε κοντά στην περιοχή μας το μόνο που θα πάρουμε ειναι μια τιμητική ήττα. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Ιμπραιμοβιτς και Καβανι να μην κάνουν γκολ σε μια ομάδα που κλεινεται.

 Παίκτες κλειδιά σε μας είναι χωρίς καμιά αμφισβήτηση οι παίκτες που θα παίξουν στο κέντρο. Επίσης αν ακολουθήσει το σύστημα του Ελληνικού πρωταθλήματος και οι δυο ακραίοι μπακ. Τα χαφ πρέπει να παίζουν πολύ κλειστά στον χώρο και να δίνουν βοήθεια ο ένας στον άλλον. Δεν πιστεύω οτι πρέπει να αλλαχθεί στο σύστημα απλά τα χαφ να παίξουν πιο κοντά ασκώντας πίεση πολύ στην μπάλα. Περιμένω σημαντικό ρόλο στον Φουστερ και στον Καμπελ που κατά την γνώμη μου θα παίξουν βασικοί. Τα καλά τρεξίματα τους οχι μόνο στην γραμμή άλλα και κοντά στο κέντρο είναι κρίσιμα στην αριθμητική του κέντρου. Πρέπει να έχουμε σχεδόν πάντα συν ένα στο κέντρο. Οι ακραίοι μπακ θα έχουν μεγάλη ευθύνη γιατί πιθανόν θα υποχρεωθούν να παίξουν όλη την πλευρά. Αλλά όλο το παιχνίδι θα κριθεί στο κέντρο και την προσπάθεια μας να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού εμείς.

 Όλα αυτά είναι απόψεις δικές μου. Δεν σημαίνει ότι έτσι θα σκεφτεί ο προπονητής μας. Αυτός ξερει καλύτερα την ομάδα από όλους εμάς και αυτός παίρνει όλες τις δύσκολες αποφάσεις. Δική μας δουλειά είναι η στήριξη της ομάδα ειδικά τώρα στα δύσκολα
.


Δεν υπάρχουν σχόλια: