Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Νοσηρότητα...

 Καλησπέρα αδέλφια

Χτες η ομάδα μας έκανε ενα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουναιτεντ. Ε και τι εγινε? Τα μέσα και τα ΑΡΔ έχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα. Έχουμε την αποχώρηση της Παναχαικης του Κουγιαλεξη απο το πρωτάθλημα της φουτμπολ λιγκ. Και κλάμα στην δίκη της Δευτέρας, μάλλον επειδή πλήρωνε αυτός τα κορίτσια στα μπαρ που πήγαινε με την παράγκα, ότι τον κατέστρεψαν τα συμφέροντα και Ολυμπιακός. Ο Βελλής λέει αποχωρεί και αυτος απο το πρωτάθλημα της σούπερ λιγκ( οχι αυτός δεν έμπλεξε με κορίτσια)γιατί έχασε ένα παιχνίδι από τον Πανιώνιο. Και αυτός βεβαία καταγγέλλει τα συμφέροντα και τον Ολυμπιακό. Φέρνει χ ο βάζελος(εδώ δεν υπάρχουν κορίτσια σίγουρα) με Εργοτέλη και βεβαία φταίνε τα συμφέροντα και Ολυμπιακός.

 Μα τον Θεό γουστάρω την κατάστασης σας. Είστε απολυτά άξιοι της μοίρα σας. Ακόμα και σε μια μέρα που υπάρχει μια επιτυχία τόσο σημαντική εσείς ασχολείστε με τα διάφορα ανύπαρκτα και κυνηγάτε τους παίκτες του Εργοτέλη επειδή έκαναν καθυστερήσεις για να πάρουν το χ. Φωνάζετε φωνάζετε φωνάζετε και ο κόσμος γελάει με την πάρτι σας. Εδώ η συμμορία του Βορρά λέει ότι ρίχνουμε τον Άρη που πέρσι μας κατηγορούσαν ότι τον σώσαμε. Με έχετε μπερδέψει πραγματικό. Κατανοητό το ότι δεν αντέχεται άλλες πίκρες άλλα για αυτό δεν φταίμε εμείς αλλά το ότι δεν έχετε ομάδα.

 Υγ για τα χτεσινά δεν λέω τίποτα. Ένα πολύ μεγάλο συγνώμη στον Μίτσελ που θα ισχύει σε κάθε περίπτωση. Γιατί το χτεσινό αποτέλεσμα οφείλεται στην τρέλα των παικτών και του προπονητή και σε κανέναν άλλο. Ένα παιχνίδι για την πάρτι τους...

 Υγ2 την Κυριακή να είμαστε όλοι έτοιμοι να τελειώνουμε με τα παραμύθια τους. Γιατί πολύ μας τα έχουν ζαλίσει
...

Δεν υπάρχουν σχόλια: