Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Τα ίδια και τα ίδια....

 Καλήμερα αδέλφια

 Πάλι και αυτήν την βδομάδα γίναμε μάρτυρες των ίδιων που αναφέρουμε εδώ και κάνα δυο μήνες. Από την αποφράδα μέρα που χάσαμε από βαζελο στο κύπελλο και μετά. Το σύννεφο στο μυαλό του Μπαρτζώκα είναι εκεί και παραμένει. Η ομάδα μετά από εκείνο το παιχνίδι δεν έχει κερδίσει σοβαρό παιχνίδι. Και αυτό οφείλεται σε κάποιους συγκεκριμένους και απλούς λόγους που τους έχουμε αναφέρει. Το κακό είναι ότι τα προβλήματα συνεχώς διογκώνονται.

 Η ομάδα χτες επιθετικά παρουσίασε καλό πρόσωπο φαινομενικά. Όμως πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι η άμυνα της Φενερ είναι για τα λιοντάρια. Στην πραγματικότητα η ομάδα δεν παρουσίασε κανένα σχέδιο και στηρίχθηκε στο ταλέντο του Περπέρογλου που κάνει χρονιά επίπεδου ΝΒΑ στον Σλούκα με προσωπικές ενέργειες, στον Πρίντεζη που είναι φορμαρισμένος και στον Μάντζαρη που επανέρχεται επιθετικά σε καλά παιχνίδια. Γενικά δεν είδαμε δημιουργία πλην λίγο του Σλούκα, δεν είδαμε κίνηση και είδαμε πολλά ηρωικά καλάθια. Και δεν είδαμε το όνειρο του Μπαρτζώκα να παίρνει πόντους απο Ντάνστον μια και τροφοδοτήθηκε ελάχιστα.

 Στην άμυνα τα πράγματα ήταν εντελώς χειρότερα. Η περιφερειακή άμυνά δεν υπήρχε η βοήθειες απο ψηλούς ανύπαρκτες, η μπάλα έφτανε εύκολα στο υπερόπλο της Φενερ Κλέιζα που γλέντησε όλους τους προσωπικούς του αντιπάλους. Χαρακτηριστίκο της κακής άμυνας είναι το τελευταίο καλάθι του ΜακΚάλεμπ που τρώει το σκριν ο Μάντζαρης και δεν ανεβαίνει κανείς πάνω στον αμερικάνο πλέι μέικερ να καλύψει την  τρύπα και σκοράρει άνετα από τα τρία μετρά.

 Το ανακάτεμα στην ομάδα είναι απίστευτο πλέον. Έχουν χαθεί οι ρόλοι οι μισοί παίκτες έχουν αλλάξει θέσεις και μερικές φορές η ομάδα μοιάζει να έχει αστείες αντιδράσεις. Μπορεί στο τέλος της χρονιάς να τα έχουμε σηκώσει όλα δεν ξέρω αλλά κρίνουμε με αυτά που βλέπουμε. Στο μυαλό του Μπαρτζώκα υπάρχει ένα πελώριο σύννεφο που χτες έφτασε στο σημείο να βάζει 5αρι τον Πετ που είναι σε τραγική κατάσταση ενώ έχει αγοράσει η ομάδα 5 σέντερ,χτες δεν πήρε ούτε Μπέγκιτς, ούτε λογικά Σερμαντίνι.

 Ο χρόνος στην κλεψύδρα τελειώνει επικίνδυνα. Η ομάδα στην Ευρώπη είναι εν ζωή λόγω της απίθανης ήττας της Αρμάνι απο Εφές. Αν την άλλη βδομάδα δεν παρουσιάσει ένα σχέδιο ένα κάτι νομίζουμε ότι αυτή η ιστορία θα λάβει τέλος. Είναι το παιχνίδι της επόμενης βδομάδας χωρίς επιστροφή. Το παίρνεις και διατηρείς ελπίδες. Χάνεις παλεύεις για τρίτη τετάρτη θέση
...

Δεν υπάρχουν σχόλια: