Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Παιχνίδι καθορισμού στόχων και δυνατοτήτων...

 Καλήμερα αδέλφια

 Σήμερα στις 9 το βράδυ η ομάδα στο μπάσκετ δίνει το πρώτο και πιο σημαντικό τελικό στο τοπ-16 στην ευρωλιγκα. Παιχνίδι που άμα χαθεί χάνεται οριστικά η δυνατότητα, πλην θαυμάτων, να διεκδικήσουμε την δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ και μας βάζει και σε πολύ μεγάλους μπελάδες ως προς την πρόκριση.

 Δυστυχώς σε αυτό το παιχνίδι θα λείψει και ο αρχηγός της ομάδας, Σπανούλης, αλλά αυτό δεν αποτελεί καμία δικαιολογία για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Άλλωστε και στην Μιλάνο υπάρχει το ενδεχόμενο να μην παίξει ο πρώτος της σκόρερ Λάνγκφορντ λόγω τραυματισμού. Και οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού και παράγοντες αυτού.

 Η Μιλάνο έρχεται να καθαρίσει την μπουγάδα. Ξέρει σε περίπτωση νίκης ότι παίρνει τεράστιο προβάδισμα για την δεύτερη θέση και ότι πετάει έναν απο τους βασικούς αντιπάλους έξω. Η Μιλάνο του τοπ-16 είναι εξαιρετική ομάδα. Έκανε δυο εξαιρετικές προσθήκες, τον ολ αράουντ Χάκετ, με πολύ ακριβό μπάι άουτ στην σιενα, και ενα 4-5αρι τύπου Νταντστον τον Λαβαλ που ήταν άστοχος της ομάδας μας το καλοκαίρι. Ο Χάκετ έδεσε εξαιρετικά την περιφέρεια πέρασε λουρί ουσιαστικά στους σούπερ ταλαντούχους Λάνγκφορντ και Τζέρελς που ήθελαν μια μπάλα μονοί τους και κυρίως με το εξαιρετικό του παιχνίδι έκανε την Μιλάνο πολύ δυνατή στην άμυνα. Η Μιλάνο είναι εξαιρετική στην επιθετική άμυνα ειδικά στην περιφέρεια καθώς έχει και πολύ καλό τρανζίσιον. Ξεχωρίζει επίσης και ο Τζεντίλε ψηλό γκαρντ με έφεση στο σκοράρισμα.

 Γενικά προβλέπεται πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα πρέπει να καταφέρει να πάρει τον τομέα των ριμπάουντ και να σπάσει την άμυνα της Μιλάνο με γρήγορες πάσες και πολλές συνεργασίες. Παίκτης κλειδί ο Ντανστον μαζί με Σλουκα που θα είναι ο βασικός άξονας επίθεσης της ομάδας. Επίσης πρέπει να βγάλει εκτός παιχνιδιού γρήγορα τον Χάκετ, όπως έκανε και ο βάζελος την προηγούμενη βδομάδα και πήγε να γυρίσει το παιχνίδι. Γενικά καλό θα ήταν να μην προλαβαίνει να οργανώνεται στην άμυνα η Μιλάνο άλλα λόγω έλλειψης Σπανούλη η ομάδα δεν μπορεί τρέξει πολύ. Γενικά περιμένω ένα καλό μυαλωμένο παιχνίδι από την ομάδα που θα καθορίσει την συνέχεια της όλης προσπάθειας

Υγ. Για την συνέντευξη του Μπαρτζώκα θα τα πούμε άλλη στιγμή. Καλό είναι τα ΑΡΔακια του μπασκετικού γίγνεσθαι να μαζευτούν γρήγορα. Τους ξέρουμε καλά ποιοι είναι. Θα επανέλθουμε και για αυτούς εν καιρώ.
Υγ 2. Μάρντι Κόλλινς οε οε οε Μάρντι Κόλλινς οε οε οε!!!Γλείφτες αυτοί δούλεμα εμείς
....

Δεν υπάρχουν σχόλια: