Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Αύριο σε γαμάω και γυρίζεις Βουλγαρία

Αύριο η ομάδα όπως τις Τετάρτες έχει Ευρωπαικό παιχνίδι. Αντιμετωπίζει κάποια ομάδα της γείτονας χώρας Βουλγαρίας όπως χαρακτηριστικά φαίνεται στην διπλανή φωτογραφία.

Αντιμετωπίζει την ομάδα με κρατικό ιδιόκτητο γήπεδο basket, αντιμετωπίζει την ομάδα που νυν φυλακισμένοι και πρώην βουλευτές αγόραζαν με κρατικό χρήμα κάθε χρόνο γύρω στα 1000 με 2000 διαρκείας της συγκεκριμένης ομάδας. Είναι η ομάδα που επί χούντας ο Ασλανίδης άλλαζε τον νόμο ώστε ο Κούδας, που στις εφημερίδες της εποχής αναφέρει πως είναι παικτής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, να παραμείνει στους αδικημένους. Είναι η ομάδα που κάποιος επενδυτής της ονόματι Μπατατούδης της δημιούργησε τόσα χρέη που πραγματικά ποτέ δεν ξεπλήρωσε στο κράτος. Είναι η μόνη ομάδα με χρέη που δεν βρέθηκε σε αρθρα 44 και 99. Αυτά προς απάντηση σε κάποιον υποψήφιο νομαρχιακό σύμβουλο ονόματι Πετρουλάκη που δεν ξέρω αν ο πολυπληθής κόσμος της Βουλγάρικης ομάδας τον έκανε Νομαρχιακό σύμβουλο τελικά.

Ο μόνιμος κάτοικος της εκπομπής derby στο tv μακεδονία χτές ηττήθηκε κατά κράτος από τον Διονύση που μάγκικα και όμορφα δήλωσε πως είναι οπαδός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ενώ ο συγκεκριμένος κύριος ( ο θεός να τον κάνει ) ντρέπεται μάλλον να πει την ομάδα που υποστηρίζει.

Έτσι λοιπόν εμείς αύριο πάμε να αντιμετωπίσουμε την ομάδα της Παναγίας μια και ο συμπαθής προπονητής της ομάδας αυτής έχει για βοηθο. Βοήθα Παναγιά και μη χειρότερα.

Η ομάδα αυτή λοιπόν στο περσίνο ματσάκι έφαγε ένα όμορφο τετράμπαλο και δεν είναι μόνο το τετράμπαλο είναι ότι η Βουλγάρικη ομάδα έκανε την πρώτη ευκαιρία στο 75ο λεπτό και σε αυτή τη φάση την μπάλα την έπιασε ο διπλανός μου στην 7.

Ίσως ξενερώσουν με ότι πω τα κάποια από τα αδέρφια, όμως πραγματικά εγώ θέλω την νίκη και μόνο την νίκη. Δεν με απασχολεί το ευρύ σκόρ, όχι ότι θα με χαλάσει και φυσικά όχι ότι η ομάδα δεν είναι ικανή για μεγάλο σκορ. Όμως εγώ επιθυμώ το τρίποντο για να βρεθώ στην θέση που αξίζει να βρίσκεται η ομάδα και αυτή είναι η κορυφή της βαθμολογίας. Εις αύριον τα σπουδαία λοιπόν. Προσωπική εκτίμηση ενδεκάδας Ρομπέρτο, Ελ Αμπνταουι, Μαζουάκου, Σιόβας, Μποτία, Μιλιβόγιεβιτς, Μανιάτης, Αφελλάι, Ντοσεβί, Τσόρι και Μπενίτεθ.

ΥΓ Τζαβέλα είναι τυχαίο που και την ημερομηνία που ήταν να γίνει το ματσάκι αλλά και αύριο θα είσαι τραυματίας; Στάνταρ τυχαίο. Και πες μας σε παρακαλώ εσύ που είσαι καταμετρητής καθισμάτων τι κόσμο είχες με τον Πανθρακικό; Γιατί εγώ είχα 21.000 και έπαιζα 3 το μεσημέρι.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ Κ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΊ.Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΛΑ.ΔΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.ΤΌ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΟΥΡΚΟΙ Κ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΑΥΤΟ ΔΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ Κ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΝ ΜΠΑΟΚΤΖΗΔΩΝ.ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Κ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΗ Κ ΗΡΑΚΛΗ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΌΥΜΕΝΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΝ 2Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΖΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΚΕΙ Κ ΤΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ.ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΘΕΜΑΤΑ.ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΌΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΦΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΌΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ.Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑ ΌΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ..ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΝ ΛΕΞΕΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΒΑΡΒΑΡΟΙ..
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Off The Pitch είπε...

Βουλγαρος ειναι για μενα και ο Ελληνας δημοσιογραφος που φορα παρτιδα λεει για καλοφαγωτα τετραμπαλα απο την Ατλετικο.... και αυτος εχει ονομα Κωστας Πετρουλακης υποψηφιος δημοτικος συμβουλος στην Θεσσαλονικη. Βουλγαρος ειναι ο οπαδος της 4 με το πανι Ελληνες ειστε και φαινεσθαι που δεν το κατεβασε κανεις Ελλην της θυρας 4 και Βουλγαρος ειναι οποιος φιλος της συγκεκριμενης ομαδας εχει δει την Βουλγαρικη σημαια στην συγκεκριμενη θυρα και την αφησε να υπαρχει... Βουλγαροι σας γαμαω ξανα λεω αυριο και μετα γυριστε στην χωρα σας

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΝ ΘΥΡΑ 4 Κ ΤΑ ΜΠΑΟΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ?ΑΠΟ ΠΟΥ Κ ΩΣ ΠΟΥ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ?ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΚΕΙ.ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ..Κ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΌΜΑΔΟΥΛΑ ΤΩΝ 2ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ..ΔΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΣΑΝ ΤΝ ΠΑΟΚ.ΣΙΓΑ ΜΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΕΣ,ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΧΘΡΟΥΣ Κ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΝ ΛΌΓΟ ΤΟΥΣ..41 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,Κ ΤΑ ΠΌΛΛΑ ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ Κ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ..ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΌΤΑΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΝ ΛΑΟ ΜΑΣ Κ ΤΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ BΓΑΖΌΥΝ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ.ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑΝΑΙ ΣΑΝ Κ ΜΑΣ Κ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΒΑCΓΕΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ρουφα τα 2 και άντε γεια

Off The Pitch είπε...

Για εσενα που ειπες ρουφα τα δυο και αντε γεια... τι εγινε στην ξανθη που το πληθος ειναι μουσουλμανοι δεν επιανε το σημα της παναγιας? καλη συνεχεια