Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Θυμάμαι ακόμα ήμουν παιδάκι...Διαρκείας 2015-2016



 Καλημέρα σύγγαυροι,
Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για εμένα, καθώς παρέλαβα στα χέρια μου το διαρκείας μου.
Είναι το 2ο που καταφέρνω να πάρω στα 19 μου. Με υπερηφάνεια επίσης σας ενημερώνω ότι είμαι ο τρίτος από την ομάδα του blog που παίρνει το διαρκείας του, και μάλιστα στο πέταλο.
Δεν προσπαθώ να ανεβάσω το blog μας στα μάτια σας, αλλά καλό θα ήταν, όταν διαβάζετε κάτι κάπου, αυτό να προέρχεται από άτομα τα οποία κάνουν καλοπροαίρετη κριτική και σχηματίζουν την άποψή τους, ζώντας τα γεγονότα και τα παιχνίδια μέσα από το γήπεδο, και όχι από τον καναπέ του σπιτιού τους, καθώς τέτοιοι άνθρωποι, εσκεμμένα ή μη, πολλές φορές μεταφέρουν λάθος εντυπώσεις και δημιουργούν κλίμα αρνητικό για την ευμάρεια στις τάξεις των οπαδών μας.


  Aφού περάσαμε και το στάδιο του προσωπικού παραληρήματος, ας μπούμε στο δια ταύτα. Όπως όλοι γνωρίζετε, στο Παγκόσμιο Συνέδριο Συνδέσμων Θύρας 7, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, μας ενημέρωσε, μια μέρα μετά το διάγγελμα που ανακοίνωνε Δημοψήφισμα, ότι τα διαρκείας θα έχουν μια μικρή έκπτωση της τάξεως του 20%. Πράγμα που σήμαινε ότι Από 195+50 στο πέταλο, η τιμή του διαρκείας θα έφτανε στα 170+50, άρα στα 220 ευρώ. Βέβαια, από εκείνη τη μέρα μέχρι την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας την Τετάρτη, μεσολάβησαν δραματικά πολιτικά γεγονότα, τα οποία δεν είναι το δυνατό μας σημείο να σχολιάζουμε. Τα γεγονότα αυτά δημιούργησαν έναν μεγάλο πολιτικο-οικονομικό κίνδυνο για την Ελλάδα. Η ΠΑΕ λοιπόν, αφουγκραζόμενη τα μέτρα και τις συνθήκες της εποχής αποφάσισε να κάνει μια γενναία μείωση της τάξεως του 50% στα εισιτήρια διαρκείας. Αποτέλεσμα αυτού; Το διαρκείας στο πέταλο να κοστίζει 100+50 ευρώ ΜΟΝΟ. Πρωτοφανείς τιμές λοιπόν. Ας δούμε παρακάτω αναλυτικά τις τιμές στα διαρκείας.



  Βέβαια, ακόμα κι αν δεν είχαμε αυτές τις δύσκολες πολιτικές εξελίξεις για την Ελλάδα, η ΠΑΕ θα προέβαινε σε -μικρότερες σαφώς- μειώσεις στις τιμές. Γιατί; Γιατί πλέον αντιπρόεδρος της ΠΑΕ είναι ο Μιχάλης Κουντούρης. Ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι μεγαλωμένος και γαλουχημένος με την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΙΔΕΑ, ο "στρατηγός" της ΘΥΡΑΣ 7 και αυτός που μπήκε μπροστά για να ορθοποδήσει ο ερασιτέχνης. Ο άνθρωπος αυτός λοιπόν, δε γίνεται να μην πονάει με την εικόνα που έβλεπε στο Καραϊσκάκη πέρυσι. Μισοάδειο στα μικρά παιχνίδια, κενά καθίσματα σε μεγάλα παιχνίδια και γενικά χαμηλός μέσος όρος εισιτηρίων και προσέλευσης στο γήπεδο. Οι δικαιολογίες είναι πάμπολλες, αλλά είναι μόνο για τους απέναντι. Ο πιο υπερήφανος λαός δε χρειάζεται δικαιολογίες. Καταλαβαίνει το λάθος του, ανασυντάσσεται και αντεπιτίθεται. Και αυτό έχει σκοπό ο Κουντούρης. Την ερυθρόλευκη αντεπίθεση στους λασπολόγους με ένα γεμάτο γήπεδο που θα θυμίζει Καραϊσκάκη από άλλες -ένδοξες- εποχές.

  Το μέχρι τώρα αποτέλεσμα στις 2 πρώτες μέρες διάθεσης των διαρκείας;;; ( σήμερα Σάββατο, είναι η τρίτη μέρα διάθεσής τους) 2000 εισιτήρια διαρκείας περίπου έκαναν φτερά και δημιουργούν επιτέλους σύννεφα πάνω από τη σιγουριά των καναπεδάτων που θυμούνται τον Ολυμπιακό και το γήπεδο στα ευρωπαϊκά μόνο παιχνίδια. Έτσι, αν και δεν έχουμε κανένα απολύτως κέρδος από αυτό, εκτός από τους παραπάνω "συμμάχους" στην μάχη που θα δώσουμε την επόμενη χρονιά, παροτρύνουμε όλους όσους έχουν τη δυνατότητα, να προμηθευτούν το δικό τους εισιτήριο διαρκείας, καθώς τα εισιτήρια θα λιγοστέψουν και σε συνδυασμό με το επικείμενο κλείσιμο των συνδέσμων το πέταλο δε θα είναι το ίδιο προσβάσιμο με προηγούμενες χρονιές.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: