Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ


Ε όχι και να μου κόψετε το γήπεδο ρε λαμόγια! Καλά την παλεύετε εκεί στην ΠΑΕ? Είστε σοβαροί? Ποιος Βύντρα ρε κακομοίρηδες ε?? Πιο άμπαλος πεθαίνεις. Είπαμε να ρίξετε το επίπεδο αλλά όχι και έτσι. Όχι και τον Βύντρα μετά τον Τοροσίδη. Σας είπε κανείς ότι έχουμε ανάγκη παίκτη από τα αζήτητα του βάζελου μωρέ??? Πόσο γελοίοι είστε πια? Τι βλακείες κάνετε? Έχετε βάλει στόχο να δείτε την οργή του κόσμου μας νομίζω και έτσι θα γίνει. Κανένας Βύντρα δεν υπάρχει για τον Ολυμπιακό. Η γιούχα που θα φάτε εσείς σαν διοίκηση, γιατί το παλικάρι δεν χρωστάει τίποτα, σιγά μην έλεγε και όχι, θα είναι άνευ προηγουμένου. Σας σιχάθηκε η ψυχή μου κύριοι. Τέρμα ως εδώ ήταν. Δεν αντέχουμε άλλο. Αυτή την φανέλα την έχουν φορέσει παιχταράδες, δεν είναι για σαπάκια.
Α και εσείς οι ΑΡΔ που αποθεώνετε την διοίκηση και λέτε για φάπα στους βάζελους, είστε με τα καλά σας? Τόσο μεγάλο είναι το χαρτζιλίκι του προέδρου πια? Ποια φάπα ρε Β Λ Α Κ Ε Σ που οι άλλοι κάνουν αμάν να τον ξεφορτωθούν? Ποιος Βύντρα ρε??????? Δεν γίνεται να το ζούμε αυτό δεν μας αξίζει. Πάρτε και τον Τοτσέ για φορ.
Με τον Τζιώλη η αντίδραση του κόσμου σας απέτρεψε, για να δω τώρα.......
Πραγματικά δεν έχω κάτι να πω για την διοίκηση, δεν έχω να πω κάτι άλλο, απλά εκεί μέσα είστε λίγοι και ντρέπομαι για λογαριασμό σας. Πραγματικά νιώθω ντροπή που διοικούν την ομάδα μου άνθρωποι που δεν γνωρίζουν το μεγαλείο του συλλόγου. Σας λυπάμαι πραγματικά, είστε αξιολύπητοι και νομίζω ότι αναφερόμενος σε εσάς απλά ρίχνω το επίπεδο και δεν αξίζει αυτό στον Ολυμπιακό. Άντε γεια σας!!!
Υ.Γ. Σήμερα ίσως χάσατε έναν Α Κ Ο Μ Η καλό "πελάτη" κύριε Καραπαπά.

6 σχόλια:

spiros7 είπε...

Πες τα αδελφέ μου! Είσαι σωστός!

Ανώνυμος είπε...

Na agiasei to stoma sou !!!!! Etsi akribos einai !!!

redition είπε...

σαν να διαβαζω τις σκεψεις μου ειναι. . .πες τα

redition είπε...

σαν να διαβαζω τις σκεψεις μου ειναι. . .πες τα

Unknown είπε...

ΒΥΝΤΡΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑ
ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

VORIOS-7 είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΕ!ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΦΕΤΟΣ,ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Α Η Δ Ι Α!ΑΚΟΥ ΒΥΝΤΡΑ...