Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ;

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του χθεσινού παιχνιδιού δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι, ήδη το έχουν κάνει τα υπόλοιπα παιδιά που αρθρογραφούν στο blog μας. Θα ήθελα να σταθώ σε ένα φαινόμενο που με μορφή χιονοστιβάδας παρουσιάζεται πλέον σε κάθε παιχνίδι της ομάδας μας στον Ναό. Να σηκώνονται να φεύγουν πολύ ώρα πριν τελειώσει το παιχνίδι της ομάδας μας. Ανεξάρτητα πλέον και από την απόδοση της. Άντε αυτοί που το κάνανε στον τελικό είχαν σαν δικαιολογία ότι η ομάδα δεν βλεπόταν. Εχθές τι δικαιολογία είχαν και έφευγαν από το 70΄; Την Εθνική μπάσκετ; Από πότε μας γεμίζει πιο πολύ η Εθνική από τον Ολυμπιακό μας; Η ομάδα βγάζει φάσεις, βάζει γκολ και εμείς φεύγουμε από το γήπεδο; Έχουμε ξεφύγει τελείως; Μην αγχώνεστε δεν θα βρείτε τον κουμπάρο σας στο σπίτι, πρόλαβε και έφυγε... Δεν είναι μ@@@@@@ να περιμένει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού... Δεν είναι στάση αυτή φιλάθλων που είναι δίπλα στην ομάδα μας.

Υ.Γ. Όσοι δεν βρήκατε εισιτήριο με την Παρί γιατί δεν ήρθατε εχθές να δείτε την ομάδα; Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η κερκίδα από θέμα προσέλευσης κόσμου ήταν αρνητική, ευτυχώς που η ομάδα βάζει γκολ και υπάρχει διάθεση για φωνή.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο ποτε μας γεμιζει πιο πολυ η εθνικη απο τον Ολυμπιακο;;;;
Τι λες ρε μεγαλε;Σοβαρα;Δεν σε γεμιζει το να βλεπεις την ομαδα της χωρας σου και σε γεμιζει ο Μπονγκ,ο Γιαταμπαρε κι ο Μεντζανι;ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ;;;;;Συνελθε αγορι μου και κοιτα να αλλαξεις πλευρο.

VORIOS-7 είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΗΚΕΣ ΜΑΛΛΟΝ!ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΓΚ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,ΟΥΤΕ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΚΑΛΑ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ''ΕΙΝΑΙ,ΟΥΤΕ ΕΘΝΙΚΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΟΣ.ΕΔΩ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ,ΕΙΤΕ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΜΠΟΝΓΚ,Ο ΓΙΑΤΑΜΠΑΡΕ,Ο ΜΕΝΤΖΑΝΙ,ΕΙΤΕ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ,Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙ'Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ.ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;

Ανώνυμος είπε...

σώπα ρε απάτρι βόρειε. Ένα μπλόγκ της πλάκας είστε, δεν αντιπροσωπεύετε κανέναν και προφανώς δε σας λαμβάνει κανείς υπόψη του. Και ναι ρε φίλε για να έχει προτιμήσει ο περισσότερος κόσμος το παιχνίδι της ΕΘΝΙΚΗΣ μας σημαίνει ότι είχε περισσότερο ενδιαφέρον από το προβλέψιμο παιχνίδι με την ξάνθη. Έτσι όπως κατέντησε το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι λογικό ο περισσότερος κόσμος να τραβήξει προς μπάσκετ μεριά και δη προς Εθνική. Είτε το θέλετε είτε όχι αυτή είναι η κατάσταση και δεν μπορείτε να την αλλάξετε. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ?

Ανώνυμος είπε...

και κάτι τελευταίο βόρειε, κάτι που σε τσούζει. ΕΛΛΑΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι ένα, και δεν το λέω εγω, αυτό ισχύει τη σήμερον ημέρα. Χώνεψε το και αν σου κάτσει βαρύ, ξυδάκι.

VORIOS-7 είπε...

TOTE ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ.ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΣΟΥ,ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΕΦ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ Α1 ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΟΛΩΣΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΣ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ''300''ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΧΘΕΣ ΔΕΝ...
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ,ΟΠΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ...

Off The Pitch είπε...

VORIOS-7 γαμησε τον τον πικραμενο ζελα ρε ισοφαρισε με τον Ελληνα αντζαγκουν

VORIOS-7 είπε...

ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΕΤΣΙ!ΜΑΣ ΠΙΚΡΑΝΕ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ...ΠΩΣ ΠΕΤΑΕΙ ΕΤΣΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΙΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

Off The Pitch είπε...

VORIOS-7 δηλωση μπεργκ αλλος Ελληνας δεν ηρθα για να βγω 5ος 6ος σιγουρα για παρακατω εισαι

VORIOS-7 είπε...

AKOY 5os-6os!ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΛΘΕ ΑΥΤΟΣ,ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ;ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΟΜΑ;