Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΣ....ΤΙΤΛΟΣ



Σήμερα ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός  διότι ξέχωρα από την μαθηματική κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος η ομάδα θα κερδίσει ηρεμία και χρόνο. Νομίζω ότι ο σημερινός αγώνας είναι παραπάνω από ένα πρωτάθλημα. Το καλύτερο αντίδοτο για την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική με τη ζέλα  είναι η ΝΙΚΗ. Έτσι αλλάζει η ψυχολογία της ομάδας μόνο μέσα από τις νίκες. Για εμάς τους οπαδούς  η προηγούμενη  ήττα θα σβηστεί είτε στο κύπελλο είτε  σε κάποιο παιχνίδι  μέσα στη λαγοφλώρο. Απλά η ήττα με τη ζέλα δεν μπορεί και δεν πρέπει να μας “ καταστρέψει” τη φετινή χρονιά που η ομάδα είναι με το ένα πόδι στους “8” του Τσάμπιονς Λίγκ και στην Ελλάδα μοιράζει 4-5 αρες.

 Πέρα και από την μαθηματική επιβεβαίωση του τίτλου η ομάδα θα μείνει απερίσπαστη και με μόνη σκέψη της το ραντεβού με την Ιστορία της στο Νησί. Επίσης το σημαντικό είναι ότι σιγά σιγά θα μπαίνουν και στην ομάδα παίχτες τραυματίες όπως ο Σαβιόλα, δε ξέρω αν προλαβαίνει το ματς στο Μάνστεστερ ο Σιόβας και ξεκουράζονται παίχτες όπως ο Χολέμπας, ο Μανιάτης και ο Τσόρι.

Γι αυτό το σημερινό παιχνίδι είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ τόσο σε επίπεδο αποτελέσματος όσο και μιας καλής εμφάνισης για την ψυχολογία της ομάδας. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε προπονητή και παίχτες ότι η ομάδα θα επιστρέψει με μια ακόμα κούπα από τους γύφτους του Βορρά. Είμαι πεπεισμένος ότι στις 21:20 η κατάκτηση του 41ου  πρωταθλήματος θα έχει επιτευχθεί και θα μας απομένουν άλλοι δύο στόχοι.

Παίξτε σαν Ολυμπιακός και κάντε φιέστα εκεί μέσα ,να ξαναπάρουμε τα “πάνω” μας, κερδίστε για τους εαυτούς σας, κερδίστε για τον προπονητή σας, κερδίστε!!!Το παιχνίδι θα  είναι δύσκολο…. με τον Ροναλντίνιο, τον Τζιμπούρ και τον Τζαβέλλα απεναντί σας…μπείτε με πάθος από το πρώτο λεπτό και κερδίστε αυτό το συνοθύλευμα που λέγεται μπαοκ. Και επειδή λένε ότι θέλουνε να ξεπλύνουνε την τεσσάρα στο Καραϊσκάκης, ρίξτε τους  καινούργια για να την εμπεδώσουν ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ…..

Το Βράδυ ο ΕΝΑΣ από τους τρείς στόχους θα είναι γεγονός……

Δεν υπάρχουν σχόλια: