Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Αλήθειες...

 Καλήμερα αδέλφια

 Η ήττα της Πέμπτης ήταν πολύ πικρή. Φταίνε πάρα πολλά και όχι μόνο ο κόουτς. Όποιος νομίζει ότι ο κόουτς είναι ο βασικός υπεύθυνος είναι πολύ γελασμένος. Όλο αυτό είναι σαφώς πιο βαθύ και πρέπει να καταλάβουν όλοι από προέδρους μέχρι οπαδούς ότι είμαστε όλοι υπεύθυνοι. Ο κόουτς την πλήρωσε γιατί βεβαία ευθύνεται αλλά είναι και ο ευκολότερος στόχος. Όμως είναι σαφές ότι δεν μπορεί να κάνεις έκπτωση στις ιδέες σου όπως δυστυχώς έκανε ο Μπαρτζώκας.

 Ο σχεδιασμός ο φετινός είναι λάθος. Στηρίχθηκε στα περσινά δεδομένα πιστεύοντας ότι το περσινό αποτυχημένο σχέδιο είναι η τέλεια κατάσταση. Οι επιλογές παικτών είναι καθαρά συμπληρωματικές στο περσινό σχέδιο με την λογική με ίδιου τύπου παίκτες αλλά καλύτερους η ομάδα θα αποδώσει καλύτερα. Τίποτα καινούργιο καμιά αποδοχή αποτυχίας καμιά αυτογνωσία.

 Και έρχεται η απολυτή σφαλιάρα από τον βάζελο. Ο βάζελος χωρίς αρκετούς παίκτες χωρίς καν να έχει ολοκληρώσει το ρόστερ με δεύτερα και με εφήβους σε κέρδισε. Και αυτό είναι απόλυτα οδυνηρό γιατί πέρα από την ήττα απέδειξε ότι το ταβάνι παραμένει πάρα πολύ χαμηλό και ότι και αν υποσχέθηκαν πρόεδροι  και προπονητής είναι φτερό στον άνεμο. Πιστεύει κανείς αν ο βάζελος πάρει ένα καλό σέντερ, ένα τριάρι και επιστρέψει ο Νέλσον που είναι αποδεδειγμένα καλός παίκτης και μπει και ο Γκιστ δεν είναι καλύτερη ομάδα από εμάς και με ψηλότερο ταβάνι?

 Το καλό είναι ότι η σφαλιάρα ότι ήρθε νωρίς. Και σου επιτρέπει ο χρόνος που υπάρχει, ο όμιλος στην ευρωλίγκα δεν είναι τίποτα δύσκολο, να κάνεις τις σωστές αλλαγές. Ο Λαφαγιέτ είναι πολύ καλός παίκτης αλλά δεν κάνει την διαφορά. Είναι ένας βελτιωμένος Μάντζαρης και τίποτα άλλο. Σε καμιά ομάδα δεν ήταν πρωταγωνιστής, σε καμιά ομάδα δεν τράβαγε σκορ σε καμιά δεν ήταν ηγέτης η έστω δεύτερος. Παρότι τον παρουσίασαν ως τέτοιο ο φιλικός τύπος. Και επειδή δεν το παίζουμε μετά Χριστόν προφήτες από την σελίδα μας τα είχαμε γράψει γραψει.http://puertorojo7.blogspot.gr/2014/06/oliver-lafayette.html.

 Ο Χάντερ είναι πολύ μέτριος παίκτης. Και αυτό το ξέραμε αλλά αυτός ήρθε για συμπληρωματικός. Όταν τα λέγαμε ότι είναι ο φιλικός τύπος τον παρουσίαζε ως θηρίο. Ο μοναδικός πραγματικά εξαιρετικός ξένος είναι ο Ντάρντεν που έχει αποδείξει σε πολύ υψηλό επίπεδο την άξια του. Αλλά συνολικά δεν είναι και τόσο μεγάλη διαφορά σε αξία από τον Περπέρογλου που έφυγε.

 Αυτά τα λέμε γιατί πιστεύουμε και αγαπάμε την ομάδα. Πέρα από τα ψυχολογικά η την ανικανότητα πρέπει να δούμε όλες τις ευθύνες. Και να τις αναλάβουμε όλοι. Η ομάδα χρειάζεται αλλαγές πέρα από τον προπονητή. Αν ρίξουμε τις ευθύνες όλες εκεί θα έχουμε χάσει ακόμα μια χρονιά και θα μας φταίνε οι άλλοι. Πρέπει να δούμε την αλήθεια όπως είναι
.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑLΕΧ ΑΝ Κ ΣΥΜΦΏΝΏ ΣΕ ΠΌΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΏ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ.ΟΧΙ ΑΛΕΞ ΕΜΕΙΣ ΔΝ ΦΤΑΙΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΕΙΔΊΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΝ ΘΥΡΩΝ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΟΚΚΑΛΗ Κ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.Κ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΦΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΔΙΏΞΟΥΜΕ 12 ΠΑΙΚΤΕΣ? ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ Κ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΌΛΟΥΣ. ΒΑΓΓΕΛΗΣ

alex7 είπε...

Φταιμε και εμεις που δεν βλεπουμε μπροστα μας και τρωμε οτι μας πασαρουν. Ολοι πιστευουν οτι η φετινη ομαδα ειναι δυο κλασσεις επανω και οτι ολα ειναι καλα. Δεν ειδα καμια αντιδραση πουθενα για τις επιλογες. Τωρα βλεπω οτι εχουμε στοχοποιησει εντελως τον μπαρτζωκα. Εμεις εδω μεσα λεμε αυτα που πιστευουμε. Ομως αν βγεις και πεις παραεξω οτι ο λαφαγιετ ειναι μετριος παικτης και ο χαντερ ειναι ακομα πιο μετριος θα πεσουν να σε φανε ζωντανο. Δυστυχως εχει τεραστια ευθυνη και ο τυπος σε αυτο.