Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Σκέψεις...

 Καλημέρα αδέλφια

 Πριν γράψω αυτό που θέλω το σκέφτηκα πολύ. Το γράφω μετ από μια δύσκολη νίκη της ομάδας στην Λιβαδειά. Μια νίκη που είναι πολύ σημαντική στην οικονομία του πρωταθλήματος.

 Η ομάδα γενικά φέτος πλην παιχνιδιών Τσάμπιονς Λιγκ μοιάζει να είναι δομημένη λάθος. Είναι γεγονός ότι πολλές μεταγραφές δεν βγήκαν η είναι στο έτσι και έτσι. Όμως φαίνεται να υπάρχουν και ευθύνες και του προπονητή. Και πραγματικά η αλλαγή νοοτροπίας του στα παιχνίδια της Ελλάδας σε σχέση με πέρσι είναι ανεξήγητη.

 Η ομάδα κανε φοβερά ευρωπαϊκά παιχνίδια. Σοβαρή πήρε πολύ καλά αποτελέσματα σε ένα όμιλο που δύσκολα έδινες πάνω απο 6-7 βαθμούς αρχικά στην ομάδα. Πήρε 9 και έκανε 4 πολύ καλά παιχνίδια σχεδόν αξέχαστα. Όμως το πρόβλημα είναι στην Ελλάδα. Για κάποιους απλούς σημαντικούς λόγους.

1ον. Η ομάδα παίζει χωρίς ακέραιους χαφ στην Ελλάδα. Μπορεί να μην έχει τους παίκτες, πλην Αφελάι που επίσης είναι έτσι και έτσι, αλλά δεν μπορεί χωρίς αυτούς να απλώσει παιχνίδι και κερδίσει χώρους.
2ον. Οι δυο κόφτες καθαροί στην Ελλάδα είναι πλεονασμός. Οι τρεις δεν σχολιάζω. Αυτό βέβαια γίνεται για θέλει να παίρνει παιχνίδι από τα ακραία μπακ.
3ον. Η υπόθεση ακραία μπακ και άμυνα είναι η πονεμένη φετινή ιστορία. Το δίδυμο Ομάρ-Μαζουακού αμυντικά είναι αστείο. Ο πρώτος συνεχεία παίρνει λάθος θέσεις ειδικά μετά από κόρνερ που έχουμε κερδίσει με αποτέλεσμα να τρώμε εύκολα αντεπιθέσεις και ο δεύτερος ξεχνιέται αρκετά μπροστά. Έτσι δεν γίνεται δουλειά.
4ον. Στόπερ. Αμπιντάλ η απόλυτα αποτυχημένη μεταγραφή. Καλός χρυσός αλλά μοιάζει παλαίμαχος. Δυστυχώς επειδή είναι όνομα τα πολλά τα ακούει ο Μποτία που επίσης δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο αλλά δεν είναι τραγικός. Με αυτά τα μπακ και τον Αμπιντάλ αυτόν δεν μπορεί να κάνει πολλά. Εκτός αν είναι ηρωας της Μάρβελ.
5ον. Το δεδομένο ντεφορμάρισμα του Μήτρογλου. Καλός χρυσός αλλά ώρες ώρες μοιάζει εκτός τόπου και χρόνου. Τελευταία βελτιώνεται πάντως. Αν και δεν είναι απόλυτα δικό του θέμα.
6ον. Το σύστημα με τα πολλά κεντρικά χαφ ει ναι δύσκολο. Θέλει πολύ καλούς τεχνίτες θέλει πολύ κίνηση και πολύ δουλειά. Για να πετύχει στην Ελλάδα είναι δύσκολο. Η ομάδα πρέπει να γυρίσει στο κλασσικό της παιχνίδι.

 Ελπίζω να γίνουν οι κατάλληλες κινησεις το Γενάρη. Η ομάδα δεν μοιάζει να θέλει πολλά αλλά αυτά που θελε είναι απαραίτητα. Το λιγότερο δυο στόπερ, το ένα πολύ κάλο, και ένα πολύ καλό ακραίο. Ίσως και ένα τρίτο αξιόπιστο φορ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΛΕΞ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΤΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ..ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ..ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ Κ ΚΟΙΤΑΓΑΜΕ ΤΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΤΣΑΜΠΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ Ο ΡΑΙΟΛΑ,Η ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΑΜΠΙΝΤΑΛ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΕΤΑΊ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΑΣ ΕΦΕΡΑ ΟΝΟΜΑ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Κ ΤΝ ΜΑΛΝΤΙΝΙ!ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΜΠΟΤΙΑ,ΓΚΑΖΑΡΙΑΝ Κ ΝΤΟΣΕΒΊ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ.Κ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ 1ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΤΝ ΠΗΡΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΝ ΣΚΑΣΕΊ ΤΑ 7,5ΕΚΑΤ ΣΤΝ ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ..ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΝ ΕΛΛΑΔΑ 2 Κ 3 ΚΟΦΤΕΣ ΑΠΑΓΌΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ..ΟΠΩΣ Κ ΟΙ ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ Κ ΟΜΑΡ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΊΑ Κ ΜΌΝΟ ΜΠΑΚ ΔΝ ΠΑΙΖΟΥΝ.Ο ΣΑΛΙΝΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΣΙ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΟΜΑΡ ΜΗΠΩΣ ΤΝ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ.. ΚΑΚΩΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΧΟΛΕΒΑ Κ ΑΒΡΑΑΜ Κ ΚΑΚΩΣ ΔΝ ΕΜΕΊΝΕ Ο ΚΟΛΟΒΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΑΡΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΡΑΙΌΛΑ!ΤΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΝ ΤΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΕ ΚΟΡΜΟ Κ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΟΥΤΕ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ..ΘΕΛΟΥΜΕ 1-2ΣΤΟΠΕΡ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ,1ΕΞΤΡΕΜ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΊ Κ 1ΦΟΡ ΓΚΟΛΤΖΗ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΝ ΓΕΝΑΡΗ...ΕΠΊΣΗΣ ΚΑΚΩΣ ΔΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΝ ΣΚΟΚΟ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΧΕΙ Κ ΓΚΟΛ Κ ΑΣΙΣΤ Κ ΣΤΗΜΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΝ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΤΑ 3ΕΚΑΤ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ..ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ!! ΒΑΓΓΕΛΗΣ