Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Σαν την τσαπού δεν έχει...


 Όπως λέει και γνωστός αθλητικογράφος...(!)...ναι, τέλος πάντων, όπως λέει και ένας τύπος από τη Βου....εεε τη Συμπρωτεύουσα βρε πονηρά μυαλά, "ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΕΙ".
Βέβαια, με τέτοια εξάρτηση που έχετε πάθει από αυτήν τόσα χρόνια πως να έχει;
Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Και πως να μην είναι καλή; Όταν οι απέναντι, τα "καθαρά" και εξυγιαντικά σωματεία του τόπου τούτου, ρεζιλεύονται και ξεβρακώνονται αλλεπάλληλα, μόνοι τους;
Έχουμε και λέμε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΜΠΑΟΥΓΚ 3-0.
Ναι, ναι. Η ίδια ομάδα που πριν λίγες μέρες μας ισοφάρισε στο 90 στο ναό. Η ομαδούλα αυτή που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της και σέρνεται είναι. Μάλλον η Παναγιά θα φταίει. Μέρες που είναι θα έχει και άλλες υποχρεώσεις, φαίνεται.

Τι; Τι εννοείς και ο βάζελος δεν κέρδισε; Και πόσο ήρθε; Ισοπαλία; ΤΙ; 4-2; Ευρώπη έπαιζε μάλλον.
Με τη Ξάνθη έπαιζε; Ε; Πότε αποκλείστηκε από την Ευρώπη ρε; Τι Οκτώβρη ρε, πας καλά;

Μιλάμε για κανονικότατο ξεβράκωμα. Κρατάμε όλοι τη σημερινή ημερομηνία, 18/12/2014.
Είναι η μέρα, όπου ΚΑΙ το φετινό πρωτάθλημα θα βαπτιστεί βρώμικο και στημένο από ΑΡΔ και αντικειμενικούς. Πάλι ο Βαγγέλας, η παράγκα και το κατεστημένο του Πειραιά. Δεν πειράζει. Σας πονάει ο Θρύλος και θα συνεχίσει να σας πονάει για πολλά χρόνια ακόμα. Θέλετε δε θέλετε, το πρωτάθλημα κατηφορίζει Πειραιά για άλλη μια φορά. Γιατί δεν είστε ικανοί να το διεκδικήσετε.
Γιατί είστε κομπλεξικοί. Γιατί είστε πολύ μικροί μπροστά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Γιατί και μόνοι σας να παίζατε, πάλι δευτεροτρίτοι θα τερματίζατε. Περαστικά σας κορίτσια.

ΥΓ. Δυστυχώς, αν και αδιάφοροι, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τα μόγγολα της Γαλατά. Κρίμα,για εμάς ήταν μεγάλης σημασίας το παιχνίδι αυτό. Δεν πειράζει. Πρώτοι είμαστε και τα καλύτερα έρχονται.

ΥΓ2. Η ομάδα προφανώς και έχει θέματα, αλλά αυτά θα τα πούμε στην ώρα τους.

ΥΓ3. Ο εφιάλτης σας επιστρέφει. Ο Κωστάκης παίρνει το όπλο του. Κρυφτείτε.

ΥΓ4. Κώστα αγόρι μου, ξέρω, ίσως σε πείραξε η γιούχα, αλλά βγάλε τα πιστόλια. Σε αγαπάμε όλοι μας και το ξέρεις.

ΥΓ5. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λάμπρου, ενός αδερφού μας που πριν λίγες μέρες έχασε τη ζωή του. Λάμπρο ζεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: