Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Σαλίνο, ντα Κόστα και ΕΜΕΙΣ

Θα αναφερθώ ελάχιστα στο χθεσινό παιχνίδι, όμως θέλω να συγχαρώ έναν ποδοσφαιριστή που θεωρώ συνολικά από τους αδικημένους. Αυτός είναι ο Leandro Salino ναι αυτός ο μικροσκοπικός σε ύψος αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ σε κατάθεση ψυχής εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο Salino χθες αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ θέση που την έχει ξανα παίξει στην Μπράγκα μερικές φορές. Τι έκανε λοιπόν ο Leandro χθες. Όταν όλος ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει κερδίσει στο 90λεπτο 15 φάουλ τα 10 είναι κερδισμένα από τον Salino. Έτρεξε 10115 μέτρα. Ήταν ο μόνος που με τα κερδισμένα φάουλ προσπάθησε να βγάλει την ομάδα μπροστά. Ήταν ο δεύτερος ποδοσφαιριστής μετά τον Ideye που πάτησε περιοχή και δεν του έκατσε η φάση του σουτ ώστε να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα μια και αν το κολλούσε το ματς δεν έφευγε από την ισοπαλία.

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που για εμένα ήταν πολύ καλός είναι ο Manuel da Costa που έκανε τον Λεβαντόφσκι να φαίνεται λίγος. Πραγματικά τον βίδωσε. Δεν είναι Μελμπεργκ δεν είναι Μανωλάς αλλά είναι μια αξιόπιστη λύση για την άμυνα. Επίσης είναι σημαντικό ότι δείχνει πως κατέχει το τόπι και είναι ικανός να ανεβάσει την ομάδα μάζι με το αμυντικό χαφ. Δυνατό παιδί απίστευτα καλός στο ψηλό παιχνίδι και καλός τεχνίτης για αμυντικός και μάλιστα τέτοιου ύψους.

Ο τρίτος και νομίζω κορυφαίος στο χθεσινό παιχνίδι είμασταν ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, εμείς που δημιουργήσαμε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα και όχι μόνο όσο το σκορ ήταν 0-0 αλλά και όταν η ομάδα ήταν πίσω στο σκορ. Εξάλλου η θέση μας σαν οπαδών και σαν φιλάθλων είναι να στηρίζουμε την ομάδα. Στις χαρές και στις λύπες μαζί.

Ένα θέμα έχω μόνο με όλους αυτούς που όταν έγινε το 0-2 άρχισαν να ξεκουβαλάνε από το γήπεδο, αλλά εγώ βασικά δεν έχω θέμα με τους λεζαντένιους στις μεγάλες αλλά με όσους ουσιαστικά είναι κάτοχοι διαρκείας στο πέταλο. Ξέρω ξέρω θα έχαναν το τραίνο, ήθελαν να γλιτώσουν την κίνηση και λοιπές φτηνές δικαιολογίες. Για κάτι τέτοιους λόγους θεώρησα πως με τις φετινές τιμές εισιτηρίων διαρκείας θα πάρει κάθε καρυδιάς καρύδι διαρκείας και αυτό πραγματικά δεν μου αρέσει.

ΥΓ Η Μπάγερν με μπάτζετ 559.100.000 εκατομμύρια και αντίστοιχα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 88.750.000 κοινώς Δαυίδ με Γολιάθ. Σε τέτοιες μεγάλες διαφορές πας να κλέψεις το ματσάκι, πας να κλέψεις το Χ. Ο Σίλβα είναι ένας πολύ καλός και διαβασμένος τακτικά προπονητής αγωνίστηκε με χριστουγεννιάτικο δένδρο και είναι φυσιολογικό μια και χωρίς Ριμπερί και Ρόμπεν η λογική έλεγε πως η Μπάγερν θα αγωνιστεί από τον άξονα.

ΥΓ 1 Τιμή και δόξα στους Ματατζήδες που κοπάνησαν τους οπαδούς της Μπάγερν από την Θεσσαλονκη και την Αθήνα. Έμαθα ότι οι ίδιοι οπαδοί της Μπάγερν άρπαξαν ψιλές και από τους κανονικούς Γερμανούς και υπήρχαν και συλλήψεις. Κρίμα οι οπαδοί της Γερμανικής ομάδας κρίμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: