Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Μάντζαρης...

  Καλησπέρα αδέλφια
 Καμιά φορά ο Θεός δεν είναι δίκαιος με τους ανθρώπους. Και οι άνθρωποι για να πετύχουν αυτό που θέλουν ρίχνουν τόνους ίδρωτα. Αυτοί που πετυχαίνουν τον στόχο τους είναι ανάμεσα σε αυτούς που πραγματικά αξίζουν παραπάνω από ότι τους δίνει η αξία τους. 

 Η ομάδα μας στο μπάσκετ έχει έναν τέτοιον και είναι ο Μάντζαρης. Τέτοια συνεχή βελτίωση σε χαρακτηριστικά του παίκτη και αλλαγή σε τρόπο παιχνιδιού σε τέτοια ηλικία πολύ σπάνια βλέπεις. Ο Βαγγέλης είχε έρθει στην ομάδα σαν ένας ρολίστας που θα παίζει πολύ καλή άμυνα χωρίς να ζητάει και πολλά. Ένας παίκτης που έγινε σαματάς γιατί λέγεται ότι ήταν οπαδός της γνωστής ομάδας της αλογοτροφής. Είχαν γίνει πολλά θέματα όταν ήταν να ανανεώσει αλλά ο Βαγγέλης παρέμεινε στην ομάδα. Το κυριότερο είναι ότι έδειξε ότι τιμάει τα λόγια του που άλλωστε δεν είναι από τους πλέον λαλίστατους.

 Σε αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας έδειξε αυτά που αρχικά περιμέναμε. Όμως δείχνει ότι πρέπει να κάνει τρομερή δουλειά σε προπονήσεις γιατί βάζει συνέχεια στοιχεία στο παιχνίδι του δύσκολα. Μαθαίνει να ποστάρει μαθαινει να μπουκάρει. Νομίζω σε λίγο καιρό θα μας επιδείξει και σουτ μετά από ντρίμπλα. Πέρα από τα βασικά του χαρακτηριστικά που είναι η τρομερή άμυνα και σωστή οικονομία στο παιχνίδι του,

 Ένα δεύτερο είναι πως βάζει γενικά νέους παίκτες στο παιχνίδι. Ο Στρόσμπερι φανερά έχει θέματα προσαρμογής στο στυλ παιχνιδιού. Με τον Μάντζαρη βρήκε άμεσα σχεδόν κώδικά επικοινωνίας. Χτες πολλές πάσες του πολύ καλού Αμερικανού πήγαν στον Βαγγέλη και τον έβγαζαν σε ελευθέρα σουτ. Γενικά ο Μάντζαρης είναι ο πλέον λειτουργικός παίκτης της ομάδας σε οποιαδήποτε σύνθεση κατεβαίνει η ομάδα.

 Στεκόμαστε στον συγκεκριμένο παίκτη γιατί δίνει πλέον μεγάλες υποσχέσεις τουλάχιστον στον γραφών. Βλέπουμε πράγματα που αν εξελιχθούν λογικά τα πράγματα θα δούμε άλλα στοιχεία από αυτά περιμέναμε αρχικά.

 Υγ Το χτεσινό παιχνίδι ήταν από τα καλύτερα που έχουμε δει φέτος. Η ομάδα προσωπικά με εντυπωσίασε για την ροή παιχνιδιού και την αυξομειώσεις στην ταχύτητα, Νομίζω ότι έχουμε μια εικόνα από το μέλλον....

Δεν υπάρχουν σχόλια: