Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Μια μέρα μετά

Χτες είχε derby και μια και δεν έχουμε εισιτήρια για να βρεθούμε στο γήπεδο γεμίσαμε ως σωστοί οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ τις καφετέριες σε κάθε περιοχή της Ελλάδας ο καθένας μας για να το δούμε το ματσάκι. Ναι για εμάς τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ήταν και είναι και θα είναι πάντα ένα ματσάκι, που ειδικά φέτος το χρειαζόμασταν για να ισοφαρίσουμε το ρεκόρ της ομάδας του Μπούκοβι. Τελικά δεν χρειάστηκε να αγωνιστούμε για να το ισοφαρίσουμε μια και είναι προφανές πως η ζέλα διοίκηση και οπαδοί δεν ήθελαν να ξεκινήσει το ματσάκι ξέροντας το αποτέλεσμα.

Ο πάρεδρος της συγκεκριμένης ΠΑΕ τι κάνει δημιουργεί κλίμα όχι μόνο για το χτεσινό παιχνίδι αλλά γενικά σε όλο το πρωτάθλημα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι κάτοικοι τριόροφων να μασάνε και να ακολουθούν τα γούστα του Γιαννάκη. Είναι δεδομένο πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος ή ήξερε ή ήθελε να δημιουργηθεί ότι δημιουργήθηκε. Δεν είναι τυχαίο ότι την ώρα που ανακοινώνεται η διακοπή του αγώνα και ενώ το πεταλάκι της gay 12+1 έχει γεμισεί φωτοβολίδες ( που αλήθεια αν ξεκινούσε το ματσακι που θα κατέληγαν, προς τα που θα εκτοξεύονταν; ) έχει σπαστεί για δευτέρη συνεχόμενη χρονιά το λουκέτο της gay12+1 και τσουπ έτοιμοι με τα fullface τους να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να σπάνε ότι αυτοί θα βάφουν και θα κάνουν συγκολήσεις οι ίδιοι.

Η στατιστική είναι κορυφαία επιστήμη και η γκόμενα της Τζένης το ξέρει πολύ καλά. Δεν είναι τυχαίο ότι ο σκάι, ο μελωδία και ο sport fm είναι πρώτες στις δημοσκοπήσεις σε ειδησιογραφία, μουσική και αθλητικά. Η στατιστική στο παραπάνω θέμα είναι παραποιημένη σίγουρα μοιάζει με εκείνη που έλεγε όταν φτιάχτηκε η συμμαχία τους ότι είναι πάνω από 2.000.000 οπαδοί - φίλαθλοι αυτής της ομάδας με σήμα την αλογοτροφή. Το πραγματικό λοιπόν στατιστικό στοιχείο είναι ΕΝΑ:

2011-12 Διακοπή μετά το γκολ του Τζαμέλ,
2012-13 Ο Μητρογκόλ το κολλάει στο 93 και δεν πρόλαβαν να κάνουν τα δικά τους,
2013-14 Αίσχη σε Μαρινάκη και Περέιρα είσοδο στον αγωνιστικό χώρο κερδίζει το ματς αλλά μείον 3 και μηδενισμό στο παιχνίδι,
2014-15 Μη έναρξη του αγώνα και διακοπή εις βάρος της ζέλας.

Το ανωτέρω στατιστικό στοιχείο που είναι πραγματικό δείχνει ότι ο ζέλας με ποσοστό 75% που δεν το λες και μικρό διακόπτει ή ενώ κερδίζει τιμωρείται.

ΥΓ Κύριε Υπουργέ και οπαδέ της ομάδας που έχει έδρα το γήπεδο της εκκλησίας τώρα ο λόγος σε εσάς, εμείς αναμένουμε την τιμωρία που σύμφωνα με τον δικό σας νόμο λέει τα εξής:

Μηδενισμός στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μείον 3 στο τρέχων πρωτάθλημα, μείον 3 στο επόμενο πρωτάθλημα, 3-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων και 150.000 ευρώ πρόστιμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: