Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΟΝΤΩΣ ΒΑΣΙΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Το ακούμε αυτό το κλισέ από τότε που έφυγες από τον βάζελο για να έρθεις στο λιμάνι. Και πλέον νομίζω ότι συμφωνούμε όλοι. Ποτέ σου δεν θα γίνεις Διαμαντίδης γιατί:
-Ποτέ σου δεν θα βγεις κορυφαίος αμυντικός στην Ευρωλίγκα. Θα αρκεστείς στους τίτλους του δεύτερου σκόρερ στην ιστορία του θεσμού, και του mvp της διοργάνωσης.
-Ποτέ σου δεν θα αποθεωθείς από τους "έγκριτους" Έλληνες δημοσιογράφους: Σκουντή, Συρίγο, Παπαδογιάννη όπως ο Διαμαντίδης. Θα πρέπει να αρκεστείς στα σχόλια κάποιων παικτών όπως ο Πάρκερ και ο Κιριλένκο. Εδώ που τα λέμε τι να φτουρίσουν οι δυο τους μπροστά στο αφαν γκατέ της ελληνικής δημοσιογραφίας.
-Ποτέ σου δεν θα τσακωθείς με τόσους παίκτες όπως ο 3d. Μπατής, Ταπούτος, Γκόλεματς, Τεόντοσιτς και Καμπάτσο έχουν να το λένε. ο Δημήτρης ο Διαμαντίδης έχει αδαμάντινο χαρακτήρα.
Μάλιστα οι "φτυσιές" του είναι επίσης αδαμάντινες.
-Ποτέ σου δεν θα διαμαρτυρηθείς στους διαιτητές με τόσο πάθος όπως ο Μητσάρας. Και ΑΝ τύχει και το κάνεις κανένας Έλληνας διαιτητής δεν πρόκειται να σου δώσει τις εξηγήσεις που δίνουν στο "καλό" παιδί του ελληνικού μπάσκετ.
-Ποτέ σου δεν θα συναντήσεις παίκτη να μην σου μιλάει και να μην σε χαιρετάει μετά το τέλος ενός αγώνα όπως κάνει ο αλήτης ο Μίλος με τον 3d.
-Ποτέ δεν θα σε αποκαλέσουν καλό παιδί. Τους χάλασες την μανέστρα αγόρι μου. Τους παράτησες και ήρθες εδώ να διεκδικήσεις τα πάντα. Και τα πήρες. Και θα πάρεις ακόμα περισσότερα.
-Ποτέ δεν θα βραβευτείς από την ελληνική ομοσπονδία όσο ο Μητσάρας. Βολέψου με το giuseppe sciacca και με το να βγαίνεις 2ος καλύτερος ευρωπαίος μπασκετμπολίστας μετά τον Tony Parker.
-ΒΑΣΙΛΗ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. Η μασονία του ελληνικού μπάσκετ θα σε έχει πάντα κάτω από τον Διαμαρτυρίδη. Όμως στην Ευρώπη θα σε θεωρούν πάντα καλύτερο. Ξέρεις γιατί? Γιατί είσαι. Εδώ και 6 χρόνια όποιος σε συγκρίνει μαζί του απλά δεν γνωρίζει από μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: