Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Φάρος ηθικής....

 Καλημέρα αδέλφια

 Πραγματικά αναρωτιέμαι πολλές φορές τι άλλο θα δούμε. Η παράνοια της παράνοιας. Η κατάσταση στην πατρίδα μας έχει ξεφύγει. Ο γνωστός οπαδός έβριζε χτες έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές έβγαλε η πατρίδα μας με τα χειρότερα λόγια γιατί έδειξε τα αυτιά του μετά από ένα τρίποντο. Και απαιτεί από τον πρωθυπουργό ενός κράτους ουσιαστικά να τον απελάσει γιατί έδειξε τα αυτιά του. Οι κυβερνώντες δυστυχώς έχουν τεράστια ευθύνη για όλη αυτήν την ιστορία. Έχουμε αρχίσει να ποινικοποιούμε τα πάντα. Βέβαια ποινικοποιείτε μόνο ότι αφορά την ομάδα μας. Από εκεί ξεκινάει ο γνωστός οπαδός και κάνει ότι θέλει λύει ότι θέλει και εν τέλει μένει ατιμώρητος. Και έχουμε και τον άλλον να λέει ότι το μπάσκετ είναι φάρος ηθικής. Δεν νιώθει ότι ξεφτιλίζεται αναρωτιέμαι πολλές φορές?

 Στα του αγώνα η ομάδα την παρούσα στιγμή έχει μεγάλη διαφορά από τον ζέλα. Μπορεί και χαοτική. Ο προπονητής, γιατί από εκεί ξεκινάει η κατάσταση, είναι πολύ ήρεμος πράγμα που το έχει μεταφέρει και στον Σπανούλη. Το παιχνίδι χτες δεν γινόταν να στραβώσει με τίποτα. Φαινόταν το νιώθαμε και από την τηλεόραση. Γιατί η ομάδα χτες δεν έπαιξε πάνω απο το 50% της απόδοσης που μπορεί να πιάσει. Όμως ήταν και φανερά πεινασμένη για την νίκη. Η χρονιά είναι κρίσιμη για πολλά πράγματα και αν όλα πάνε καλά και το μπάσκετ θα πάψει να είναι φάρος ηθικής από του χρόνου.

 Βέβαια τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα όσο νομίζουμε τώρα. Ο γνωστός οπαδός θα προσπαθήσει να μας μπλέξει στις βλακείες του και εμείς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί να μην πέφτουμε στην παγίδα του. Τα μηνύματα από την διαιτησία είναι επίσης πολύ άσχημα από χτες. Μια από τις χειρότερες διαιτησίες κράταγε το ζέλα στην ζωή ενώ το παιχνίδι έπρεπε να είχε λήξει από το ημίχρονο. Το χειρότερο είναι ότι έληξε το παιχνίδι ενώ το ίδιο παιχνίδι στο ΣΕΦ θα είχε διακοπεί. Όμως χτες το μυστικό της ομάδας είναι οτι δεν έψαχνε δικαιολογίες στην διαιτησία. Τα παραπάνω αναφέρονται για να μην πέσουμε στην παγόδα που πρόκειται να στηθεί.

 Υγ. Ελπίζω χτες να καταλάβατε όλοι γιατί ο Μπαρτζώκας πήρε τον Ντάρντεν. Μπορεί να κόλλαγε το μυαλό του στα παιχνίδια με τον ζέλα αλλά αυτό που σκεφτόταν μάλλον ήταν πολύ καλό. Ο Ντάρντεν έχει το τέλειο κορμί και μενταλιτέ να μαρκάρει παίκτες τύπου Ντιντίδη όπως έχει και την ηρεμία να μην πέφτει στις προκλήσεις τους. Και στο φάιναλ φορ θα έχει πολύ ειδικούς ρόλους στο παιχνιδι του.


Υγ2. Επειδή μας έχουν ζαλίσει με τον Βεζένκοφ. Ο Αγραβάνης είναι σαφώς πιο πλήρη ταλέντο. Μπορεί να μην χει την ικανότητα του βουλγαροελληνακυπρίου στην επίθεση αλλά σε όλα τα άλλα επίπεδα είναι πολύ ανώτερος. Χτες έπαιξε και πέντε και ήταν και ιδιαίτερα σημαντικός στο παιχνίδι
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: